AFERA OKO KUPOVINE F-16 BARAK JE DOVOLJNA DA SE SRUŠI, UHITI I POZATVARA KOMPLETNA VLAST U HRVATSKOJ!

Uz sve mnogobrojne afere i razno – razna zbivanja na hrvatskoj političkoj sceni i oko nje ovih se dana nisam pozabavio jednom iznimno bitnom, a ona će sve nas u konačnici vjerojatno koštati toliko novca da se običan smrtnik usere samo kada se ta cifra izgovori.
Naravno, radi se o kupovini izraelskih borbenih zrakoplova F – 16 Barak koji zapravo nisu izraelski nego su američki iako zapravo službeno jesu izraelski ali ih se bez odobrenja izvornog proizvođača, SAD-a, ne može prodati.
Za razliku od uobičajenog pisanja teksta ovoga ću puta tekst početi pisati od onoga što bi zapravo trebalo napisati na kraju kao zaključak, no, budući da je o kupovini tih zrakoplova već toliko toga rečeno i napisano ja ću odmah zaključiti – Vjerujte, čak kada u ovoj zemlji ne bi postojala više niti jedna jedina afera osim ove oko kupovine navedenih zrakoplova ona bi bila sasvim dovoljna da mora pasti kompletan državni vrh, a to znači; predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović koja je ujedno i vrhovna zapovjednica oružanih snaga, ministar obrane Damir Krstičević, ministar financija Zdravko Marić i sam premijer RH Andrej Plenković što samim tim znači i kompletna Vlada RH.
Sasvim sigurno će sada netko upitati, a zašto? Odgovor je tu posve jednostavan, svi su oni o svemu tome sve znali, no, i unatoč tome što su sve znali ipak su se upustili u taj posao. Sada opet zašto? Pa zato što kada nešto plaćate četiri puta više nego što to nešto realno košta onda je jasno da ste se na to odlučili kako biste dobili debelu proviziju, a kada to plaćate tuđim novcem, u ovom slučaju novcem poreznih obveznika, onda vas boli k…c koliko što košta jer što više platite to će i vaša provizija biti veća.
Dakle, kompletan državni vrh ove zemlje donio je odluku da nešto što košta 136 milijuna dolara plati 500 milijuna što je samo još jedna očigledna pljačka ove zemlje i naroda i u to više nema nikakve sumnje. Jedino je sada upitno što u ovoj zemlji radi DORH jer nakon što je papirologija s kompromitirajućim informacijama došla do američkog Kongresa potpuno je jasno da DORH mora pokrenuti istragu i utvrditi zbog čega je i tko dogovorio i odobrio da se zrakoplovi plate četverostruko više nego doista koštaju.?
Saborski zastupnik Živoga zida, Branimir Bunjac, na svom facebook profilu danas je napisao kako LAŽNO domoljublje nikada nije više cvjetalo nego danas te naveo samo nekoliko afera, dakle čak ne niti sve, koje su se pojavile tijekom dvije godine mandata premijera RH Andreja Plenkovića, a dio tog njegovog posta prenosim i u ovom tekstu; „Nalazimo se pri kraju 2018. i u drugoj polovici mandata vlade. Već protekle dvije godine dovoljne su da zaključimo da je Andrej Plenković daleko gori premijer od Tima Građevine.
Iza frankenstein parlamentarne većine ostali su razoreni Agrokor, Uljanik, Petrokemija, Rafinerija, 3. Maj, Brodosplit, Brodotrogir, katastrofalan posao s avionima, grupa Borg, lagalo se da će PDV biti 23 posto, da će mirovine iznositi 60 posto plaće, da će se davati 350 tisuća kredita mladim poduzetnicima, osnovati Agrobanka, provesti demografska obnova, da ćemo biti bogati kao Švicarska.“.
Svemu ovome moglo bi se još dodati bezbrojne posve evidentne sukobe interesa pojedinih ministara i saborskih zastupnika iz redova HDZ-a i njihovih koalicijskih partnera, plagiranje diploma, konstantno laganje i obmanjivanje javnosti te kao šećer na kraju afere HOTMAIL i SMS u kojima vuci napadaju jedni druge, no, kako sam već i napisao, za rušenje kompletne vlasti ove zemlje dovoljna je i afera oko kupovine izraelsko – neizraelskih zrakoplova budući da taj posao nije mogao biti dogovoren, a da svi nisu sve znali jer jednostavno im je posao da sve to znaju, pa su samim tim i znali. Na kraju krajeva, nitko od njih u ovom slučaju niti ne može reći da nešto nije znao jer oko kupovine tih zrakoplova svi su se oni i po nekoliko puta sastajali te nakon tih sastanaka, razgovora i dogovora održavali konferencije za tisak.
Gospodo iz DORH-a, Glavni državni odvjetniče Jelenić, izvolite, sve je jasno kao bijeli dan i vi ste na potezu. Hm, ili da možda pozovemo skupinu superjunaka; Osvetnike, Ligu pravednika, Legende sutrašnjice ili možda najbolje Ligu ubojica, pa neka oni to riješe onako kako najbolje znaju jer sva ova zločinačka svita ništa bolje niti ne zaslužuje.

Više:  Vlasti nemaju znanja ni sposobnosti ali ni volje i želje da stanu na kraj daljnjoj ustašizaciji Hrvatske!

You may also like