AFERA “ŠPIC – PAPAK” OVOGA JE TJEDNA ZA VLADAJUĆU ELITU ODRADILA IZVRSTAN POSAO. U NJENOJ SJENI VLADAJUĆI SU NAS SVE UČINILI JOŠ SIROMAŠNIJIMA.

Afera „ŠPIC – PAPAK“ ovoga je tjedna definitivno zasjenila sve ostale vijesti u medijima i ponajviše zaokupila pozornost javnosti te je samom tim na neki način odradila posao zbog kojega je i puštena u opticaj.
Naime, gotovo nitko ovoga tjedna nije niti spominjao sve ostale afere koje već mjesecima tresu zemlju, HOTMAIL, SMS, smjena savjetnika one koju nazivamo „TO“, pa i propala kupnja borbenih zrakoplova od Izraela te sve laži i obmane koje su nam po tom pitanju najodgovorniji u zemlji prodavali više od godinu dana.
Ispod radara su tako prošle i mnoge druge stvari poput najava poskupljenja plina, struje, odvoza smeća i tko već uopće i zna čega sve ne te dalja rasprodaja javnih dobara strancima po tko zna kakvim cijenama.
Kada jednoga dana sve to zbrojimo i oduzmemo, pomnožimo i podijelimo, pa malo bolje razmislimo svi ćemo u konačnici moći reći upravo ono što sam napisao nedavno kada je Vlada RH tako velikodušno podigla minimalnu plaću na 3 tisuće kuna i kada je ministar rada i mirovinskog sustava Marko Pavić velevažno izjavio da je to plaća od koje se može dobro i dostojanstveno živjeti.
Uzevši u obzir sve već navedeno u ovom trenutku ne mogu učiniti apsolutno ništa drugo nego reći slijedeće; ministre Pavić, premijeru Plenković, poštovani članovi Vlade RH te HDZ-a i njihovi koalicijski partneri, sve vas zajedno s tom minimalnom plaćom nabijem na ponosno uzdignuto spolovilo (K…C) uz obilno korištenje tigrove masti i pozivam vas da si istu tu minimalnu plaću nabijete u analni otvor (čmar, rektum, šupak) te da nakon toga podnesete ostavke i počinite samoubojstvo jer to je jedino dobro koje vi možete učiniti za ovu zemlju i njene građane i narode.

Više:  ZORAN MILANOVIĆ TREBAO BI IGNORIRATI PROVOKACIJE KOJE DOLAZE OD STRANE PREMIJERA RH A. PLENKOVIĆA!

You may also like