Ankete pokazuju da su iz Hrvatske iselili ljevičari, a u njoj ostali oni primitivni, zaostali i zatucani, opčinjeni lažnim domoljubljem, vjerom i tradicijom.

Ona koju nazivamo „TO“ ovih je dana i službeno raspisala izbore za EU parlament koji će biti održani krajem svibnja. Političke stranke i koalicije imaju još nešto više od deset dana za prijavu svojih lista s kandidatima, a mediji se pak uporno i dalje bave anketama i raznim kombinacijama o popularnosti političara i političkih stranaka te predviđanjima tko će od njih dobiti koliko euro zastupnika.
Prateći sve te ankete, a ima ih nekoliko, osobno bih rekao da one u Hrvatskoj više niti ne govore puno o popularnosti i podršci političarima i političkim strankama nego puno više o mentalnom sklopu anketiranih građana.
Što želim reći? Pa kada vam je na vlasti bez ikakve sumnje najgora Vlada u povijesti zemlje, doslovce jedna Zločinačka organizacija koja to čak više niti ne krije nego njen Veliki vođa, CAR i BOG, premijer Andrej Plenković, posve otvoreno svakim svojim postupkom, pa često puta i izjavama, svima nama daje do znanja da je kompletan represivni aparat države pod njegovom izravnom kontrolom, što je samo po sebi diktatura, totalitarizam i apsolutizam, a sve ankete i dalje pokazuju da građani u velikoj mjeri podupiru upravo tu Zločinačku organizaciju i njega samoga, onda je posve jasno da u ovoj zemlji nešto nije u redu s mentalnim sklopom upravo tih građana ali i još nešto, da su se obistinile moje najcrnje slutnje o kojima sam puno puta pisao, da će Hrvatsku napustiti lijevo opredijeljeni te će ona ostati na milost i nemilost onih primitivnih, zaostalih i zatucanih sirovina, opčinjenih i zavedenih lažnim domoljubljem, vjerom i tradicijom.
Dakle, sudeći prema spomenutim anketama upravo se to i dogodilo, a što je možda još i puno gore, događa se i dalje.

Više:  Milanka Opačić i Siniša Varga samo su još jedan dokaz da su pripadnici političke elite u ovoj zemlji društveno i moralno dno.

You may also like