BERNARDIĆ I KOMADINA PROLUPALI! Za stranku je možda najbolje da je svi napusta, pa će joj rejting porasti?.

 • Dugo nisam ništa napisao o SDP-u koji je ovoga vikenda, nakon što je u petak ostao bez još jedne članice stranke ali i saborske zastupnice, imao sjednicu Glavnog odbora.

  Jasno, glavnu je riječ imao aktualni predsjednik stranke Davor Bernardić čije sam izlaganje preslušao u cijelosti i s većinom onoga što je rekao se u potpunosti mogu složiti ali ipak postoje dvije stvari koje jednostavno ne stoje.

  Prva od njih je borba protiv nasilja o kojemu je Bero govorio zbog nemilog događaja puštanja na slobodu zadarskog monstruma i što se tiče same borbe protiv bilo kojeg oblika nasilja se i tu apsolutno slažem s Berom, no, sada je već i opće poznato da i u samim redovima SDP-a imamo nasilnika. Podsjetiti ću vas na slučaj prijetnji nanošenjem teških tjelesnih ozljeda (lomljenjem ruku i nogu te razbijanjem glave, pa na kraju i prijetnjom ubojstva) koje je našem novinaru uputio ni manje ni više nego jedan od članova Glavnog odbora SDP-a, njihov vijećnik u Županiji osječko – baranjskoj, te predsjednik GO SDP-a Donji Miholjac i voditelj Miholjačkog prstena SDP-a, Željko Macanić.

  Dakle, da, SDP je protiv svakog nasilja kada se radi o nekome drugom ali ukoliko je to nasilje počinio njihov član, e onda ćemo zažmiriti, okrenuti glavu na drugu stranu i sve gurnuti pod tepih.

  Druga stvar koja je po meni totalna i apsolutna nebuloza i potpuni kretenizam jest izjava da će osipanje stranke vrlo brzo stranci popraviti rejting. Halo!, rejting SDP-a više ne može popraviti nitko, pa ni dragi Bog.

  Zanimljivo mi je da je istu izjavu kao iz topa danas ispali i jedan od Berinih mentora, Zlatko Komadina koji možda čak i snosi najveću krivicu što se stranka osipa i raspada, veću čak i od samoga Bere, no, ukoliko oni misle da je to osipanje i raspadanje za njih povoljno onda O.K., samo što bi im se već do izbora za Europski parlament moglo dogoditi da se toliko osipaju i raspadnu da u stranci i ostanu samo Bero, Komadina i pokoji njihov čmarni nametnik, a da ih napuste svi oni iole normalni i pametni ljudi, intelektualci koji su već odavno svjesni da SDP-ov brod više ne tone jer je već potonuo i sada samo na dnu polako propada u mulj i pijesak.

Više:  VLADAJUĆI SU KRENULI S MASOVNOM PRODAJOM SVE GUŠĆE MAGLE! TEŠKO JE RAZLUČITI TKO JE NUDI VIŠE, ONA KOJU NAZIVAMO "TO" ILI PLENKI I NJEGOVA HORDA ZLOČINACA?

You may also like