BOG JE PREKO ŽUPANIJSKOG SUDA U ŠIBENIKU HORVATINČIĆU PORUČIO; “POMAŽI SADA MALO LJUDIMA U BAJBOKANI!”.

Preko šibenskog Županijskog suda Bog je, nakon što ga je, prema Horvatinčićevim riječima, poslao da pomaže ljudima, sada odlučio da tu pomoć ljudima pruži u bajbokani i to barem 4 godine i 10 mjeseci.
Kriv je, presudio je šibenski Županijski sud te odrezao spomenutu presudu izricanju koje Tomislav Horvatinčić nije bio nazočan, a gle čuda velikoga, na svom ročištu ponovno nije bio nazočan niti Ivo Sanader.
Budući da se kod Horvatinčića radi o nepravomoćnoj presudi o toj božjoj odluci koju mu je poslao preko šibenskog Županijskog suda još će biti dosta riječi te ću se u ovome tekstu posvetiti nečem drugom, nazočnosti i nenazočnosti na ročištima i prigodom izricanja presuda.
Naime, svjedoci smo da je Ivo Sanader iz razno – raznih razloga tražio odgode ročišta bezbroj puta, a na današnjem se ponovno nije pojavio te je na taj način doveo do toga da cijelom predmetu prijeti zastara, samim tim bi on bio slobodan čovjek, dok s druge strane u posljednja dva mjeseca u dva slučaja svjedočimo izricanju presuda kojima okrivljenici ne nazoče.
Zar ne bi bilo logičnije da se ročišta mogu održavati čak i u slučaju da okrivljenici nisu nazočni iz ovih ili onih razloga, a da kod izricanja presude ipak moraju stati pred suca i saslušati presudu te da ih se u slučaju da ne dođu na izricanje presude privede uz pratnju policijskih službenika kako ne bi pobjegli, što je u Hrvatskoj česta pojava i slučaj?.
Pitam to stoga što svi mi znamo da su mnoga suđenja u zemlji i inozemstvu održana bez nazočnosti okrivljenika, za primjer vam mogu navesti i nedavno ponovljeno suđenje Stepincu na kojemu je poništena ona presuda iz vremena Jugoslavije i na kojemu je oslobođen krivnje te sada eto slobodno trčkara poljima i livadama Lijepe nam pokradene i opljačkane NAŠE baš kao i svi oni koji nisu bili na izricanju svojih presuda, pa su imali dovoljno vremena da uz svesrdnu pomoć pojedinaca iz državnih institucija, prije svih policije, pobjegnu u BiH.
Sada je samo još pitanje hoće li i Horvatinčić krenuti put BiH te tamo nastaviti „pomagati“ ljudima, no, pretpostavljam da je to u ovom trenutku ipak u božjim rukama?.

Više:  NOVINARI SU POSLJEDNJA CRTA OBRANE HRVATSKE!

You may also like