BORG SE OKUPIO I SVIMA NAM JASNO DAO DO ZNANJA; We are the Borg. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile.

”We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile.”, jedino je što je još sinoć nedostajalo na predstavljanju knjige bivše potpredsjednice Vlade RH i ministrice gospodarstva Martine Dalić.
Naime, svi pripadnici skupine BORG okupili su se sinoć na jednom mjestu i dali punu potporu jednoj od njihovih matica u obrazlaganju, ili barem pokušaju obrazlaganja, da je sve ono što BORG činio i čini za Hrvatsku i njen narod zakonito i za sve nas iznimno dobro.
Od premijera RH i predsjednika Zločinačke organizacije HDZ-a Andreja Plenkovića, ministara u Vladi RH, brojnih članova same Zločinačke organizacije HDZ-a, guvernera HNB-a Borisa Vujčića, menadžera svih vrsta, gospodarstvenika i poslodavaca, bankara, pa sve do onih koje hrvatski superhik Vladimir Šeks voli zvati gremlinima koji iz sjene, polumraka i mraka upravljaju svima njima i samom Hrvatskom.
Dakle, cijela elita onih najodgovornijih što je Hrvatska danas to i takva kakva jest te što građani ove zemlje žive baš tako kako žive te se upravo zbog toga što žive tako kako žive masovno iseljavaju iz zemlje i bježe glavom bez obzira u potrazi za nečim što se životom uopće i može zvati.
Bio je to skup beskrupuloznih lažova, prevaranata, obmanitelja, pljačkaša i otimača, ne samo novca i materijalnih dobara, nego i samoga života, ukratko, da, bio je to skup gotovo svih članova BORG-a!.

Više:  NETKO SE PRODA ZA "KITU" ALI IMA I ONIH KOJI NASJEDNU NA "KLIP".

You may also like

By 
error: Spectatorblog !!