Cijela se Hrvatska ali i dijaspora digla na noge i ujedinila zbog malene MILE osim njih, DRŽAVA I CRKVA još su jednom pokazali tko su i što su ali i što svakako nisu, a trebali bi biti!.

Danima već gledam, slušam, pratim i čekam, pa opet gledam, slušam, pratim i čekam i,…, i ništa. Cijela se Hrvatska digla na noge i još jednom pokazala ogromno SRCE, razumijevanje i suosjećanje za tuđu bol, jednu nevjerojatnu količinu humanosti, pa čak bih se usudio reći, ljubavi.
Jedna malena djevojčica, MILA RONČEVIĆ, u svojoj je teškoj bolesti ujedinila sve, i lijeve i desne, i vjernike i ateiste, siromašne i bogate, obične smrtnike i one javno eksponirane, pa čak i dijasporu iz cijeloga svijeta ali „NJIH“ NE.!
Novac za liječenje malene Mile slio se iz cijeloga svijeta i na svu sreću sakupljenoga je više noge je potrebno ali svemu tome ponovno niti jednom jedinom lipom, a kamoli bilo čime drugim, nisu doprinijeli upravo oni koji su trebali, DRŽAVA i CRKVA.
Da je novac kojim slučajem potreban za nekakvu školu, dječje igralište, bolnicu ili pak crkvu u zemlji, a poglavito u Bosni i Hercegovini, Vlada RH bi u trenu osigurala stotine, pa i milijarde kuna, no, kada je riječ o malenoj djevojčici, njenom zdravlju i životu, e tada to naše političare uopće ne zanima niti na bilo koji način dira.
Prije nekoliko smo dana bili svjedoci koliko su se grčevito borili za novac koji je potreban njima samima, točnije, koji im je potreban za njihovu samopromidžbu, jumbo plakate, promidžbene poruke, putovanja itd., itd., no, kada se treba boriti za tuđe potrebe, zdravlje, pa na kraju krajeva i sam život, tada naših političara nema nigdje, nitko od njih ne mrdne ni malim prstom i upravo stoga svi mi trebamo itekako razmisliti jeli nam potrebno njih više od 13 tisuća koji nas godišnje koštaju više od 16 milijarda kuna ali i o tome tko od njih uopće zaslužuje naš glas na izborima.?
Crkva!, ta INSTITUCIJA ZLA čija se imovina procjenjuje na, pazite sada ovo, 700 bilijuna dolara, iskreno, brojka je to koju ne znam niti napisati, za malu Milu nije izdvojila niti jednu jedinu lipu jer, pa puno je važnije uzimati nego davati, to valjda piše u BIBLIJI.? Puno je važnije novac trošiti na nove halje i mantije, zlato, srebro i drago kamenje, puno je važnije boriti se za misu na Bleiburgu, pipkati i silovati maloljetnike i redovnice nego bilo kome pomoći.
Gdje su sada svi oni silni MOLITELJI, udruge koje se navodno bore za život i svi oni ostali koji znaju biti glasni kada se bore za svoje osobne interese, ideale i stajališta, gdje je Željka Markić, Hrvoje Zekanović ili pak Ladislav Ilčić? Nema ih, niti jednu jedinu riječ ovih dana nisam čuo niti od jedne od navedenih osoba kao uostalom niti od svećenika i svih ostalih koji se navodno bore i zalažu za ŽIVOT. Sve ih može biti sramota i bolje im je da se u javnosti više niti ne pojavljuju. Fuj stoko sločinačka!

Više:  AFERA OKO KUPOVINE F-16 BARAK JE DOVOLJNA DA SE SRUŠI, UHITI I POZATVARA KOMPLETNA VLAST U HRVATSKOJ!

You may also like