DA, NEŠTO SE SPREMA, ALI ŠTO.?

Mnogi portali su već rano jutros objavili fotografije bivšeg predsjednika SDP-a i premijera RH Zorana Milanovića na večeri i druženju s disidentima i najvećim kritičarima aktualnog predsjednika stranke Davora Bernardića. Druženje je održano u Poreču kod Pante, a fotografije je na svom facebook profilu objavio saborski zastupnik Željko Jovanović.
Osim Jovanovića na druženju su bili i suspendirani članovi predsjedništva stranke Peđa Grbin, Siniša Hajdaš Dončić, Vedran Babić i Mihael Zmajlović.
O čemu se tom prigodom razgovaralo za sada će ostati tajna, barem za sada, ali nije teško za pretpostaviti da se u SDP-u ipak nešto sprema i kuha budući da su mnogi i posljednjih dana izrazili nezadovoljstvo time što predsjednik Bernardić ne želi nositi listu za predstojeće izbore za EU parlament te su pojedinci zbog toga zatražili hitno sazivanje sjednice Glavnog odbora SDP-a.
Jedino što u ovom trenutku sa sigurnošću mogu napisati jest to da se u SDP-u nešto sprema, a to se može zaključiti već i po tome što su druženju sa Zoranom Milanovićem nazočni bili članovi iz cijele zemlje i kako sam već naveo, radi se upravo o onim članovima stranke čiju je podršku aktualni predsjednik Bernardić već odavno izgubio.
Osim toga, već i samo objavljivanje ovih fotografija (ima ih dvije) može se tumačiti, vjerojatno i hoće, kao svojevrsna poruka koja će posve sigurno mnogima, koji znaju puno više od mene i upućeniji su u unutarstranačka zbivanja, vjerojatno biti jasna, a za pretpostaviti je da će biti jasna i samom aktualnom predsjedniku Bernardiću i njegovim čmarnim nametnicima i ostalim njegovim rektalnim egzibicionistima te analnim pusoljubima.

Više:  KOLIKO JE ONO ŽENA UBILA KATOLIČKA CRKVA U DOBA INKVIZICIJE?

You may also like