DA, TUĐMAN JEST ZLOČINAC I UPRAVO JE ON POKRENUO GENOCID NAD HRVATSKIM NARODOM!

„Kada svi lažu, govoriti istinu nije samo pobuna. To je revolucionarni čin. Dobro razmislite prije nego je kažete jer istina je oružje.“, riječi su kojima započinje peta epizoda prve sezone SF serije „Altered Carbon“, a ujedno se radi o citatu koji bez ikakve sumnje („sumlje“ rekla bi hrvatska ministrica kulture RH) možemo primijeniti na gotovo sve ono što se događa u Hrvatskoj, pa tako i na slobodu misli i javnog iznošenja istih što se pak u civiliziranim zemljama smatra jednim od osnovnih ljudskih prava i sloboda, štoviše, isto je ugrađeno i u Ustav RH.
Ipak, iako su svima nama navedena prava zajamčena tim Ustavom RH njih se evidentno ne pridržava hrvatsko pravosuđe te je tako hrvatski branitelj Zoran Erceg proglašen krivim i nepravomoćno osuđen na 15 dana zatvora, uvjetno 12 mjeseci jer je kod otkrivanja spomenika prvog predsjednika RH, Franje Tuđmana, uzviknuo da je Tuđman zločinac.
E sad, ajmo vidjeti slijedeće. Prema svjedočenju samih Tuđmanovih suradnika, Boljkovca i Manolića, a i nekih drugih „mladića“ koji su Hrvatskom žarili i palili početkom devedesetih godina prošloga stoljeća, Domovinski rat započela je Hrvatska strana što znači da nas je Tuđman namjerno i smišljeno uveo u rat i krvoproliće, kako bi, što također stoji u svjedočanstvima već navedenoga dvojca, bilo lakše opljačkati tadašnja društvena dobra. Jednako tako, tijekom Domovinskoga rata upravo je Tuđman trgovao teritorijima u Hrvatskoj i BiH, jasno, zajedno sa Slobodanom Miloševićem te je upravo u toj trgovini došlo do pada Vukovara ali i cijele Bosanske posavine koja je prepuštena Srbima. Takva trgovina teritorijem bila je u Domovinskom ratu česta rabota Tuđmana i Miloševića o čemu svjedoče već navedeni Boljkovac i Manolić ali i brojni branitelji Vukovara. Možemo li to nazvati zločinačkom rabotom i radnjama? Apsolutno DA!
Osim toga, legalizacijom pretvorbene pljačke Tuđman je praktično započeo genocid nad vlastitim narodom, a posljedice te njegove politike Hrvatska i njeni građani i narodi trpe i danas, štoviše, sve ono što u ovoj zemlji danas ne valja i ne funkcionira je posljedica Tuđmanove politike što ga izravno ili nešto manje izravno povezuje i s demografskom katastrofom i s egzodusom koji se događa posljednjih nekoliko godina te ga se i zbog svega toga slobodno može okarakterizirati i nazvati zločincem te tome dodati da je i diktator i apsolutist za što neke posebne pojasnice niti nisu potrebne jer to je svakoj budali potpuno jasno, pa čak i svima onima koji i dan danas uporno slijede njegov put, no, oni u to rade iz osobne koristi i interesa, sigurno ne zato što poštuju, cijene i vole Tuđmana, zločinca i diktatora.
Nadalje, da je kojim slučajem još živ Tuđman bi za svoja nedjela odgovarao i pred Međunarodnim sudom za Ratne zločine u Hagu gdje bi također bez ikakve sumnje („sumlje“ bi rekla ministrica kulture RH) bio proglašen krivim za zločine počinjene od strane Hrvatske vojske u Hrvatskoj i BiH te bi samim time bio i službeno proglašen ratnim zločincem kao što se to dogodilo i u pojedinim slučajevima naših generala i drugih vojnih lica HV-e i HVO-e.
Dalo bi se tu još dosta toga navesti ali stajališta sam da je i ovo sasvim dovoljno kako bih i sam mogao, a i hoću, zaključiti i javno napisati, DA, Franjo Tuđman je zločinac, to mislim i odgovorno tvrdim, pa neka mi bilo tko izvoli dokazati da tome nije tako.
Ono što je jako zanimljivo kod presude Zoranu Ercegu je u svakom slučaju i to što nismo čuli ni vidjeli obrazloženje presude jer po svemu ispada da je čovjek proglašen krivim i osuđen samo zato što je rekao istinu, a kako kaže uvodni citat ovoga teksta, istina je oružje u slučajevima kada svi drugi lažu te u ovom slučaju ispada da je Erceg kažnjen jer se poslužio oružjem što doista jest kažnjivo.

Više:  Plenković svojim diplomatskim blebetanjem i laprdanjem uspješno balansira i baulja hrvatskom političkom scenom na neki način u jednom svijevrsnom "Plesu s vukovima"..

You may also like