DALIJA OREŠKOVIĆ I MISLAV KOLAKUŠIĆ KRENULI U BITKU ZA HRVATSKU I SLOBODU SVIH NAS!

Jučerašnje gostovanje Dalije Orešković u emisiji Nedjeljom u 2 kod Aleksandra Stankovića samo je po svemu potvrdilo sve ono što sam prije nešto više od dva mjeseca pisao o njenom ulasku u političke vode.
Ne samo da je D. Orešković svojim izjavama i stavovima izazvala pravu buru pozitivnih reakcija na društvenim mrežama koje su istoga trena te tijekom cijelog jučerašnjeg popodneva i večeri, pa čak i danas, preplavili komentari građana i novinara, pa i političara, nego je svim izrečenim sasvim sigurno unijela i nemir u mnoge ustaljene elitne političke krugove i stranke koje Hrvatsku i njen narod uzimaju zdravo za gotovo.
Prije dva mjeseca sam tvrdio da će Dalija Orešković svojim političkim angažmanom sasvim sigurno žestoko uzdrmati političku scenu i upravo se to sada događa jer njen jučerašnji nastup priskrbio joj je na tisuće poklonika svjesnih da u ovom trenutku u ovoj zemlji ne postoji politička snaga koja doista ima namjeru bilo što mijenjati kako bi zemlji i narodu bilo bolje nego što jest i budite sigurni u to da će popularnost D. Orešković tijekom slijedećih mjeseci vrtoglavo rasti, a vjerujem da će to vrlo brzo pokazati i ankete.
Nije niti potrebno u ovom tekstu ponavljati sve ono što je D. Orešković jučer rekla jer svatko tko o želi čuti ili pročitati danas može na barem stotinjak portala i raznih drugih internetskih medija, a svaku riječ koju je izrekla o predsjednici RH Kolindi Grabar Kitarović, premijeru RH Andreju Plenkoviću, vladi RH i HDZ-u i sam bih istoga trena bez puno razmišljanja potpisao.
Na drugoj strani sudac Mislav Kolakušić prošloga je tjedna pokrenuo je RAT protiv korupcije i već u samo ovih nekoliko dana pridružilo mu se na desetke tisuća onih koji mu u tome žele i na bilo koji način mogu pomoći tako da čak i po tom pitanju mogu reći da sam prije nešto više od dva mjeseca bio u pravu kada sam tvrdio da će upravo dvojac Orešković – Kolakušić svojim angažmanom na političkoj sceni donijeti značajne promijene u hrvatskom društvu, štoviše, u ovom trenutku vjerojatno je upravo ovaj dvojac ono što Hrvatsku i sve nas može i hoće izvesti iz mraka i okupacije pod kojom nas već gotovo tri desetljeća drže Zločinačka organizacija HDZ i njihovi domaći i strani izdajice i veleizdajice.
Za kraj usudio bih se reći, Orešković i Kolakušić krenuli su u odlučujuću bitku za spas Hrvatske i njenog naroda. Priključimo im se i odbacimo okove, vrijeme je.

Više:  SVE ŠTO SE DOGAĐA I RADI U SDP-u IDE SAMO U KORIST ZLOČINAČKOJ ORGANIZACIJI HDZ-u! (Osobni interesi ipak su jači od bilo koje ideologije)

You may also like

By 
error: Spectatorblog !!