DEBILIMA BISMO TREBALI USKRATITI MEDIJSKI PROSTOR.

U trenucima dok se u Hrvatskom saboru raspravlja o najvažnijem dokumentu za slijedeću godinu, DRŽAVNOM PRORAČUNU, vladajući su javnosti i medijima ponovno bacili nekoliko kostiju da se njima zabavljaju kako bi skrenuli pozornost s nove prijevare koja čak i unatoč tome ipak ne ostaje tako nezamijećena kako su premijer RH Andrej Plenković, ministri, HDZ i njihovi priljepci mislili i očekivali što potvrđuje i činjenica da svojim muljevinama nisu uspjeli preveslati baš sve sindikate te su članovi barem jednoga od njih danas ipak bili u štrajku.
Marakeški sporazum i Zakon o udomljavanju djece samo su dvije teme koje su medijima i javnosti podastrijete kako bi se njima zabavljali dok oni ponovno daju bogatima uzimajući od ionako već osiromašenih i opljačkanih građana. Budući da je većina u Hrvatskom saboru sada i više nego posve sigurna i stabilna, ponajviše zahvaljujući SDP-ovim prebjezima u klubove Milana Bandića i HNS-a, planirana nova pljačka i ovoga će puta proći bez većih problema.
Kada je u pitanju Marakeški sporazum osobno mi i dalje nije baš najjasnije iz kojih to razloga premijer RH Andrej Plenković još uvijek od njega nije odustao kada je evidentno da je iz dana u dan sve više onih država koje čine upravo to, a posebice stoga što i sam Plenki tvrdi da taj sporazum nije obvezujući te da svaka zemlja ima pravo sama odrediti i odlučiti što će i kako će se odnositi prema migrantima.? Dakle kako sam jednom prigodom već i napisao, potpisivanje bilo kakvog sporazuma koji vas baš ni s čim ni na što ne obvezuje je potpuna besmislica budući da se u velikoj većini slučajeva ne poštuju niti oni ugovori, dogovori, sporazumi itd., itd., koji barem na nešto obvezuju.
Na drugoj strani Zakon o udomljavanju djece je već nešto drugo i osobno nemam ništa protiv da to pravo imaju i oni koji žive u istospolnim zajednicama jer ukoliko to pravo imaju samohrane žene ili muškarci doista ne vidim razlog zbog kojega ga ne bi imali oni, štoviše, rekao bih čak da je takva obitelj ili zajednica za dijete čak i puno bolje rješenje nego da ga usvoji neki samac neovisno o spolu.
Trabunja desnice na ovu temu su razumljiva budući da njima evidentno niti u 21. stoljeću još uvijek nije jasno da smo svi mi duboko u svojoj biti biseksualna bića te da o tome koga ćemo voljeti i s kime ćemo zasnovati obitelj uglavnom ne odlučujemo razumom, no, to je već neka druga tema u koju se sada ne bih upuštao.
Što se pak tiče totalno kretenske i idiotske izjave Željke Markić koja tvrdi da su djeca odrasla i odgajana u istospolnoj zajednici sklonija pušenju i kriminalu mogu zaključiti samo slijedeće; Po toj teoriji ispada da gotovo svi članovi HDZ-a dolaze upravo iz takvih, dakle istospolnih zajednica, da iz njih dolaze i članovi mnogih drugih političkih opcija te velika većina pušačke populacije u ovoj zemlji, a to je već doista debilno, no, kada je Markička u pitanju stajališta sam da su u ovoj zemlji već duže vrijeme svjesni toga da je ta žena upravo to, DEBIL.

Više:  ŽIVI ZID DEMANTIRAO PROBLEME U SVOJIM REDOVIMA I ZA DEZINFORMACIJE OPTUŽIO HDZ.

You may also like

By 
error: Spectatorblog !!