google.com,pub-3226224778225954, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Europsku uniju vode senilni pijani i napaljeni starkelje koji nemilice troše novac poreznih obveznika!

Danima, pa i tjednima, društvenim mrežama kruže fotografije i video snimci kao krmak pijanoga predsjednika Europske komisije Jean-Claude Junckera inače luksenburškog političara koji je član, pazi sad ovo, Kršćanske socijalno – narodne stranke. Širom Europe, pa i cijeloga svijeta njime se ismijavaju političari i građani, no, umjesto smijeha, zabave i ismijavanja svi bismo se mi trebali zapitati trebaju li našim životima upravljati i o njima odlučivati takvi likovi poput Junckera?
Naime, Juncker je zapravo prava slika onoga što Europska unija jest, kao i onih koji je vode. Listom su to karijeristi koje savršeno boli kožica na spolovilu za njihove države i narod ali i samu EU, njima je važno samo da su stalno u nekakvom elitnom društvu, da putuju od nemila do nedraga po raznim konferencijama, samitima, plenumima, skupštinama i ostalim razno – raznim sastancima i okupljanjima iste te elite te da tamo do u beskonačnost razgovaraju i raspravljaju o svemu i svačemu i jasno, da piju, žderu i kurve plaćaju novcem poreznih obveznika cijele EU.
Ukoliko ih sve zajedno malo bolje pogledate vidjeti ćete i sami da se tu uglavnom radi o ljudima koji u životu nikada ništa nisu radili osim onoga što „rade“ i danas te da je velika većina njih baš kao i Juncker, senilna i jednom i pol nogom u grobu, sve su to uglavnom osušene ljušture nekadašnjih ljudskih bića, obični neradnici i probušeni kurtoni čije se samo postojanje svodi na iskorištavanje malih ljudi, radnika.
Sama Europska unija i jest osmišljena samo kako bi se takvi mogli još više bahatiti otimajući od onih koji ionako već nemaju niti za svoje osobne potrebe s tim da i svi novi zakoni koji se u njoj donose i nameću sve više vode u diktaturu, totalitarizam, apsolutizam, pa i fašizam i nacizam, potpunu kontrolu tijela i uma svih građana EU-e.
Kada sve to gledate i malo se više informirate i sami ćete uvidjeti i shvatiti da je situacija istovjetna i u Hrvatskoj gdje naše političke elite već od samih početaka, samog nastanka Hrvatske države, ne vode brigu o svojoj zemlji i narodu nego o interesima EU i njenih partnera, točnije, da su oni samo sluge Brisela ali i SAD-a te NATO-a, a služe im samo i jedino iz svojih osobnih interesa i radi osobnog probitka u što uži krug samog vrha europske i svjetske političke elite.
Naša politička elita uvijek naglašava da Hrvatska može biti nova Švicarska jer imamo resurse i vrijedne ljude i da, Hrvatska bi to mogla, no, da bi se to i ostvarilo morali bismo sve njih stjerati u 3PM EU, SAD, NATO i domaću političku elitu kao njihove slugane) i od ove zemlje napraviti Raj kakav ona doista i može biti.

Više:  DNO MORALNOGA DNA U POLITICI OVE ZEMLJE UVIJEK MOŽE BITI JOŠ DUBLJE NEGO ŠTO JEST.

You may also like

PODRŽITE NAS