F – 16 BARAK NEKOGA ĆE MORATI KOŠTATI POLOŽAJA, A ODSTUPITI BI TREBALI SVI, PREDSJEDNICA I PREMIJER RH, “TO” I PLENKOVIĆ, SAMIM TIM I CIJELA VLADA!

Zrakoplovi nebom
Eto mirno lete
U Hrvatsku
Nikako da slete
Zašto tome
Opet je baš tako
Vlastima je
Slagati nam lako
Svakodnevno
Oni nama lažu
Nisu znali
Mrtvo hladno kažu
Pa odgovaran
Opet nitko nije
Cijeli svijet se
Hrvatima smije
Jer samo oni
Sve te laži puše
Svi im stoga
Lažu mirne duše

I da, baš tako kako kaže uvodna pjesmica, svi oni koji su sudjelovali u pregovorima i dogovorima oko kupovine izraelskih zrakoplova F – 16 Barak sada tvrde da oni ništa nisu znali. Ma hajte, ozbiljno? Pa dobro ljudi moji, a tko je umjesto vas trebao znati sve ono što vi tvrdite da niste znali? Možda Pero? Ili možda Joška? Mali Ivica? Ma dobro, Ivica vjerojatno ne jer je možda baš tada bio na Marici, ovoj ili onoj?.
Uozbiljimo se malo gospodo iz Vlade RH, Ureda „TO“ zaduženog za nacionalnu sigurnost i premijeru RH Andreju Plenkoviću, svi tvrdite da niste znali kako nam Izrael bez dozvole SAD – a ne može prodati te zrakoplove i svi tvrdite kako niste vidjeli službeni dokument koji je stigao još prije godinu dana, hm, možda je taj dokument stigao na krivu adresu, kod madam nekog zagrebačkog bordela ili možda nekog bordela na obali.?
Kada je premijer RH Andrej Plenković u pitanju onda mi je osobno njegovih laži i prenemaganja doista već puna kapa jer u ove dvije godine za svaku aferu koja se pojavila on je rekao isto; Ja o tome ništa ne znam!
Pa za što svi mi onda plaćamo sve te ljude na čelu s Plenkijem kad oni zapravo ništa ne znaju upravo o onome o čemu bi baš oni trebali prije svih ostalih sve znati?
Ma dosta nam je više te usiljene ljubaznosti i uljuđenosti, slatkorječivosti i diplomatskih sranja kojima Plenki laže i mulja ovu naciju već dvije godine jer, ukoliko doista nije znao sve ono za što on tvrdi da nije znao tijekom protekle dvije godine onda on svoj posao ne radi dobro, točnije, uopće ga ne radi i samim tim bi već zbog toga nerada trebao podnijeti ostavku.
Ostavke bi jednako tako trebali podnijeti i svi ostali iz Vlade RH, prije svih ministar obrane Damir Krstičević i ministar financija Zdravko Marić iako oni u slučaju da to učini Plenki isto učiniti niti ne moraju budući da u tom slučaju pada cijela VladaRH. Ostavku bi trebala podnijeti i „TO“, predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović koja je kao vrhovni zapovjednik oružanih snaga također morala biti upoznata sa svim onim s čime su bili upoznati i svi ostali odgovorni u ovom slučaju i budite sigurni da je upoznata bila kao što su jednako tako bili upoznati svi oni ali se sada nakon propaloga posla svi prave mutavi kao Tošo. E pa neće ići lažljiva zločinačka bando! Dosta nam je vaših laži, vaših prenemaganja, vaše dvoličnosti i licemjerja, vaših kurtoaznih osmjeha i slatkorječivosti i vaše prodaje magle, muda pod bubrege, vašeg elitizma, klijentelizma, megalomanije, grandomanije, snobizma i općenito vašeg postojanja kao svih sranja koje ste donijeli ovoj zemlji i njenom narodu, otiđite sami dok još uopće otići i možete jer ukoliko narodu prekipi teško da će se bilo tko od vas uspjeti dohvatiti graničnog prijelaza, a ukoliko nekome od vas i uspije biti ćete pronađeni gdje god da se skrili i,…, pa zamislite si sami.

Više:  SDP se konsolidirao, ratne sjekire su zakopane i spremni su za nove pobjede.

You may also like