Francuska salata ali bez odojka?

PRVI STRATEŠKI SAVJET MIRJANE HRGE: Savjetovala predsjednici da vatrogascima donese francusku salatu?!

U novogodišnjoj noći naša predsjednica nije zaboravila vatrogasce, što je svakako pohvalno. Donijela im je francusku salatu. I to je pohvalno, posebno ako uzmemo u obzir činjenicu da se Jadranka Kosor svojedobno hvalila kako zna spremiti vrhunsku krumpir salatu – pa se u slučaju Kolinde Grabar-Kitarović čak može govoriti o nekoj vrsti napretka… U kuhanju.

No, ono što ipak nije pohvalno; kako su vatrogascima mogli donijeti francusku, bez odojka?! Zar svi ti dvorjani koji hodaju uz predsjednicu nisu mogli izdvojiti neku kunu i donijeti ljudima malo mesa za Novu godinu?!

Kako čujem od dobro upućenih, francuske salate dosjetila se Mirjana Hrga – i ovo je njezin prvi strateški savjet predsjednici. Zaista se nadam da će izdržati do Uskrsa. I da vatrogascima predsjednica tada neće donijeti samo jaja – bez šunke.

PHOTO: Mirjana Hrga (savjetnica predsjednice za ‘strateške politike’) – osmijeh u društvu Milorada Dodika govori nam više od tisuću riječi…

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing
Izvor:

facebook

Više:  Vladajući nas smatraju glupim i poslušnim ovcama i ostalom "stokom sitnoga zuba". Možda to čak i nije daleko od istine.

You may also like