GOLUBOVI ŠALJU JASNU PORUKU U IME MNOGIH HRVATSKIH GRAĐANA.

Unatoč svemu onome što nam serviraju vladajući, prije svih premijer RH Andrej Plenković, članovi Zločinačke organizacije HDZ-a te ona koju nazivamo „TO“, građani Hrvatske se polako bude i širom otvaraju oči jer, sve te magle, pijeska u očima, laži, prijevara, obmana, glume i njihovih javljanja i obraćanja svima nama iz evidentno nekog paralelnog svemira i svijeta svima je DOSTA. Što god svi oni govorili i što god svima nama htjeli prodati više baš i ne prolazi samo tako jer narod je ipak svjestan toga kako živi i koliko mu je iz dana u dan sve teže, a boljitak se ne nazire.
Tome u prilog sasvim dovoljno govore događaji oko nedavno otkrivenog spomenika prvom predsjedniku RH, Franji Tuđmanu u Zagrebu.
Naime, u samo mjesec i pol dana spomenik je već tri puta bio predmet medijske pozornosti, a očito ni presuda Zoranu Ercegu koji je vikao da je Tuđman zločinac nije i neće zaustaviti hrabrije građane da upravo koristeći taj spomenik izraze svoje nezadovoljstvo i bunt prema svemu onome što se događa u Hrvatskoj, svemu onome što svima nama radi vladajuća klika na čelu upravo s premijerom RH Andrejom Plenkovićem, Zločinačkom organizacijom HDZ-om te onom koju nazivamo „TO“.
Tuđmanov spomenik sada je bio žrtva jaja, i gle čuda, već mora na restauraciju, a to što mora na restauraciju samo će dodatno potaknuti sve one koji na taj način žele izraziti svoje nezadovoljstvo i bunt da upravo tako i nastave, pa uskoro možemo očekivati da Tuđmanove spomenike jajima zasipaju i u mnogim drugim gradovima Lijepe nam opljačkane i opustošene „NAŠE“.
Naravno, vlasti sve te izgrednike, bundžije i buntovnike može i nadalje kažnjavati, pod uvjetom da ih otkriju i uhvate, no, zato to ne mogu učiniti s onima koji Tuđmanove spomenike „skrnave“ svakodnevno, golubovima. Oni tako te spomenike svakodnevno koriste kao parking za mali odmor te kao toalet, pa mu se redovito poseru po tijelu i glavi, kako kada i kako od njih koji osjeti potrebu te na neki način možda i sami šalju poruku koju se mnogi građani još uvijek ne usuđuju ali vjerujte, dolazi vrijeme kada će se i građani odvažiti posve jasno i glasno, ne samo što misle o Tuđmanu nego i o premijeru RH Andreju Plenkoviću, Zločinačkoj organizaciji HDZ-u te onoj koju nazivamo „TO“. Da, da, taj trenutak je puno bliže nego to mnogi misle.

Više:  HRVATIMA NEDOSTAJE SAMOPOŠTOVANJE.

You may also like