GOVNIMA PO POLICIJI CVIJECE CVIJECU?

Iva Anzulović is with Vladimir Kindjerski.

Predmet: Javno priopćenje
Adresa: Policiji, MUP-u, medijima i javnosti

Slobodna novinarka Iva Anzulović danas je u 15,20 sati izlila pred ulazom zgrade u Gajevoj 30a u Zagrebu nekoliko litara psećeg izmeta.
Pri tome su je pokušali spriječiti zatečeni čuvari riječima “Ne možete to tu izliti!” te mahanjem ruku ali bez ijednog fizičkog kontakta. Uvijek slobodna novinarka se nakon izbacivanja izmeta udaljila, bez pozivanja policije, te uputila na kolodvor gdje je otišla vlakom u Viroviticu gdje je i lokalnoj policiji i socijalnoj službi poznata njena adresa trenutnog boravišta.

Uvijek slobodna novinarka Iva Anzulović ovu je povredu prekršajnog zakona učinila zbog priziva savjesti pred javnošću u čijoj službi radi i pred kojom odgovara moralno i materijalno a zbog pisma pokojnog novinara Siniše Glavaševića “Optužujem vas, gospodo” te dvaju telegrama sućuti koja su stigla na adresu Hrvatskog novinarskog društva povodom smrti novinarke Jasne Babić 31.listopada 2017. godine te one smrti Predraga Lucića 18.siječnja 2018.godine a u kojima aktualni premijer Andrej Plenković te predesjednik Sabora izjavljuju u ime cijele Vlade i Sabora RH poštovanje spram radova i karijera spomenutih preminulih novinara.

S obzirom na činjenicu kako su u svojim djelima poput “Zagrebačka mafija”, “Urota Blaškić”, “Transkripti o podjeli Bosne”, “Greatest shits” te inima, upravo navedeni novinari iznijeli nepobitne dokaze o kriminalu, uroti, dvostrukim zapovjednim linijama tijekom Domovinskog rata te mnoge druge dokaze o korupciji i kriminalu cijelog državnog vrha unatrag 27 godina koji nije procesuiran do danas, upravo Državno odvjetništvo za istu snosi odgovornost, tim veću što je plaćeno od doprinosa iz poreza na dohodak svakog poreznog obveznika u Republici Hrvatskoj u čijoj službi, uvijek slobodna novinarka, Iva Anzulović, također radi.

…… i tako dalje i dalje i još dalje pišem u mailu…..
Poanta je da sam – tek počela.
Ne zbog vas ni njih ni nikoga nego njih dvoje mojih koje odgajam vlastitim primjerom i njima je ‘do jaja’ da im je mama tvrdoglava, uporna i dosljedna mater koja se ne da zajebavat’ i za koju znaju da ih voli u pič mač i da bu za njih sve napravila i nikada gazila sebe i svoje stavove.
Pusa! 

You may also like

By 
error: Spectatorblog !!