Građani izražavaju ogromno nezadovoljstvo zbog ministrice Žalac! Hoće li ovo biti njen kraj?

Nova afera ministrice Gabrijele Žalac izazvala je pravu buru u medijima i javnosti, a na društvenim mrežama građani na razne načine izražavaju ogromno ogorčenje i negodovanje zbog njenog odnosa prema svemu i laži kojima se pokušava opravdati iako je jasno da opravdanja nema i da sve što je vezano uz aferu s luksuznim mercedesom u njenom dvorištu ponovno do neba smrdi na razne nečasne i nezakonite radnje.
To nezadovoljstvo dodatno je potaknula svojim gostovanjem u Dnevniku NOVA TV te je nakon njega jedan od gledatelja napisao;
„Ne mogu!
Stvarno sam uložio silan trud da budem blag i suzdržan prema ministrici Žalac, ali sinoćnji nastup na Dnevniku Nove TV prelio je čašu strpljenja i tolerancije.
Nisam komentirao njeno prenemaganje s lažnim suzama za pregaženu djevojčicu, njeno narcisoidno žaljenje sebe same i podlo izbjegavanje odgovornosti.
Moram ovdje spomenuti njenog šefa, pizduna s kojim je odigrala bijedni igrokaz ostavke. Prvi čovjek izvršne vlasti izjavljuje da to što netko nema valjanu vozačku dozvolu ne znači da ne zna voziti! HDZ procjenjuje da li netko zna ili ne zna voziti, a vozačka dozvola je obična, nebitna formalnost. Isto vrijedi za kupljene, plagirane diplome i počasne doktorate.
Da se vratim na sinoćnji Dnevnik.
Evo kakvu priču nam prodaje ministrica Žalac.
Ona i poduzetnik Jolly su prijatelji. Nekoliko puta su se našli u njegovom hotelu na ručku. Ona je na čelu fonda za dodjelu sredstava iz EU. On je poduzetnik koji je, između ostalog, zastupnik za Mercedesova vozila. Do izbijanja najnovije afere, poslušajte dobro: ON NIJE ZNAO DA SU NJENI RODITELJI U NJEGOVOJ FIRMI IZNAJMILI AUTOMOBIL, a ONA NIJE ZNALA DA JE ON DOBIO SREDSTVA IZ EU.
Oboje su se silno iznenadili!
Roditelji su iznajmili skupocjeno vozilo ali ono nije bilo parkirano kod njih, nego u dvorištu ministrice. Ona se valjda svako jutro čudila otkuda taj auto u njenom dvorištu, a njen muž ga je valjda vozio da ne propadne od stajanja. A onda joj je njen brat sve objasnio. On je parkirao svoj auto kod roditelja pa su zato roditelji parkirali svoj auto kod nje u dvorištu.
Pizda vam materina bahata, hadezeovska!
Nemate mrvu srama, niti poštovanja prema stoci sitnog zuba koju muzete i ponižavate. Javno, na televiziji, drsko i bahato pljujete u lice javnosti sa svojim imbecilnim lažima.
Inače, ovo je još jedan slučaj koji pokazuje koliko su roditelji važni u životima istaknutih HDZ-ovaca koji bi bez njih bili gladni kruha. Podsjećam vas na majku Nadana Vidoševića koja je kao štedljiva i sposobna umirovljenica stekla, za hrvatske prilike, enormno bogatstvo.
Neka institucije rade svoj posao, a to je pranje usranih gaća HDZ-ovih lopova i lopina.“.
Građani su dakle iz dana u dan sve svjesniji da im se na dnevnoj bazi plasira gomila laži što samo potvrđuje sve ono na što osobno ukazujem i upozoravam već godinama, da zemlju vodi Zločinačka organizacija HDZ-e na čelu kojega su ljudi ogrezli u laž, bahati psihopate zaljubljeni sami u sebe, no, još bolju dijagnozu dala je jedna od mojih čitateljica koja je jučer napisala;
„Psiho-testovi pokazuju koliko laže onaj koji je test napisao. Na osnovu toga koliko ko laže utvrđuju se psihičke bolesti. Onaj tko više laže je bolesniji. Tako da na kraju patološki lažovi sve što kažu lažu. Svaka rečenica koju izgovore je laž. Patološka lažljivost je osobina mnogih teških psihičkih bolesti; šizofrenije, paranoje itd. Na kraju pravi luđaci vjeruju u svoje laži. Npr. kažu: “Ja sam Napoleon”, i stvarno to vjeruju.“.
Kratko ali jasno jer što god tko rekao, vlasti u ovoj zemlji doista vjeruju da su baš oni bogom dani, štoviše, pojedinci vjerojatno čak i u to da su bogovi i to svojim postupcima pokazuju svakodnevno.

Više:  Pobjednike nadolazećih Parlamentarnih izbora dočekati će nova recesija, a upravo ona biti će im izvrstan izgovor za eventualne neuspjehe i nerad.

You may also like