GRAĐANI VEĆ NA SAMOM POČETKU DAJU OGROMNU PODRŠKU DALIJI OREŠKOVIĆ I STRANCI “START”!

Osobno već duže vrijeme u svojim tekstovima tvrdim da je Dalija Orešković nova heroina i ratnica na hrvatskoj političkoj sceni, nova nada, osoba koju su već sada mnogi prepoznali kao jednu novu snagu koja bi napokon ozbiljnije mogla ugroziti dominaciju Zločinačke organizacije HDZ-a i njihovih poltronskih priljepaka i onima koji prate moje tekstove to nije nikakva tajna.
Nebrojeno puta sam napisao da Dalija Orešković već duže vrijeme uživa veliko povjerenje i podršku građana, da iz dana u dan ima sve više simpatizera i sve te moje tvrdnje danas su dobile potvrdu u koju nikako ne treba niti malo sumnjati („sumnjati“ bi rekla naša visokoobrazovana ministrica kulture).
Naime, nakon što sam danas objavio tekst da je jučer i službeno osnovana stranka Dalije Orešković, „START“, u samo nekoliko sati na facebook profilima grupa na kojima je taj tekst objavljen, pa i na osobnom profilu Dalije Orešković, pojavilo se na stotine, pa i tisuće komentara i lajkova. U komentarima se Daliji Orešković daje bezrezervna potpora u radu, čestita joj se i želi sve najbolje u radu te ju se poziva da napokon stane na kraj lažima i kriminalu zločinačke organizacije HDZ-u i poltronskim priljepcima zbog čije podrške oni još uvijek vladaju ovom zemljom držeći je pod svojevrsnom okupacijom već gotovo 30 godina.
Pozitivnih komentara podrške je doista iznimno puno i vjerojatno će se njihov broj kasnije udvostručiti, pa i utrostručiti te vam ovom prigodom prenosim samo njih nekoliko koji posve jasno govore i pokazuju što to građani očekuju od stranke „START“ i Dalije Orešković.
– Čestitam Daliji. Očekujem njezin uspjeh i njezine stranke i želim ga. Po meni preduvjet uspjeha je da uđe u srca velike većine nezadovoljnika u ovom društvu,koji su gotovo izgubili svaku nada da im politika može riješiti njihove probleme jer im je politika te probleme i stvorila. Te mora Dalija uvjeriti kako bi se riješili te iluzije i nevjere u politiku i ponuditi im realna rješenja za njihove probleme i tako ih mobilizirati za izlazak na izbore. To će biti onda njezina sigurna pobjeda nad klijentelom prvenstveno HDZ-a.
– DALIJA – molim te ko boga daj zdrmaj temelje lopovske bande –zna se koje.
– Neka je sa srećom, vrijeme je da se Hrvatskoj vrati dostojanstvo i ugled.
– Čestitam gospođo Dalija i puno uspjeha Vam želim. Želim biti član Vaše stranke START.
– Želim uspjeh, treba ISTINOM pobijediti laži i zaplotnjačke igre garniture na vlasti.
– Ako ova hrabra Ličanka ne uspije neće nitko.. Iskreno vjerujem u nju..
– Jedva čekam! Možda se nakon pakla Hrvatskoj otvore rajska vrata!

Više:  NOVINARI SU POSLJEDNJA CRTA OBRANE HRVATSKE!