HDZ JE STVORIO KAOS I U NJEMU SE ODLIČNO SNALAZI!

Znate li tko se najbolje snalazi, funkcionira i prosperira u kaosu? Oni koji o njemu znaju barem nešto znaju i to da u kaosu najbolje ide upravo onome ili onima koji su ga i stvorili je onaj ili oni koji kaos stvore obično ga stvore upravo zbog svog osobnog interesa i prosperiteta.
E sada kada sam vam na najkraći mogući način odgovorio na postavljeno pitanje onda bi vam trebalo biti jasno i kako je moguće da po svim anketama o popularnosti i podršci biračkog tijela političkim strankama i političarima u Hrvatskoj HDZ-u i pored bezbroj afera koje svakodnevno izlaze na površinu i dalje raste rejting.
Stvar je jasna, kaos u Hrvatskoj smišljeno je stvorio upravo HDZ, Zločinačka organizacija koja se samim tim u njemu najbolje i snalazi te funkcionira i prosperira dok svi ostali ili padaju ili stagniraju posve nemoćni da bilo što učine i suprotstave se, a kamoli zaustave, sve ono zlo koje tek slijedi.
S druge strane, i dalje najjača i najveća oporbena politička snaga u zemlji, SDP, nezaustavljivo pada, pa čak i unatoč tome što su se unutarstranačke borbe i previranja naoko smirile.
Naime, mira u SDP-u i dalje nema samo što sada ipak svi mudro šute i ne izlaze toliko u javnost sa svim onim što se u stranci događa, no, sve ono što smo imali prigodu vidjeti i čuti o njihovim unutarstranačkim borbama tijekom protekle dvije godine i dalje uzima svoj danak te njihov rejting i dalje pada, pa im se po posljednjim anketama Živi zid primakao na samo 2,5 – 3% zaostatka što za SDP i njihovog još uvijek aktualnog predsjednika Davora Bernardića svakako nije nimalo dobra vijest.
Sve to nije dobra vijest niti za Hrvatsku i njen narod jer posve je jasno da u takvoj konstelaciji snaga HDZ, a poglavito njihov predsjednik i premijer RH, Andrej Plenković, mogu i dalje raditi što i kako god hoće, a toj tvrdnji u prilog ide i činjenica da su sada i svi ostali članovi Vlade RH iz dana u dan sve bahatiji, prepotentniji i arogantniji te da se u Hrvatskom saboru praktično ismijavaju sa svim onim na što upozorava i ukazuje oporba doslovce ih omalovažavajući i ponašajući se prema njima bez trunke dužnog poštovanja.
Velikoj većini građana ove zemlje, oko 75%, jasno je da zemlja ne ide u dobrom smjeru i da sve nas nekakav boljitak i dostojanstveniji život neće pogoditi još desetljećima što pak samo po sebi znači da će biti nastavljen egzodus iz Hrvatske kao i demografsko propadanje koji, biti ću posve otvoren i iskren, više nitko ne može i neće zaustaviti.

Više:  RASPAD SDP-a SE NASTAVLJA.

You may also like

By 
error: Spectatorblog !!