HDZ u Splitu danas ima proslavu. Pogledajte kako su parkirani automobili

U SPLITU HDZ danas slavi 29. godišnjicu utemeljenja stranke, a tim povodom u Dalmaciju je stigao i Andrej Plenković.

Na stranici Dnevna doza splitskog nereda koja na dnevnoj bazi objavljuje komunalne probleme u Splitu, objavljena je fotografija nepropisno parkiranih automobila za koje se tvrdi da pripadaju HDZ-ovcima.

“Split parking jel smijete vi dizat auta parkirana na trotoaru i zelenoj površini kad se radi o članovima HDZ Split na proslavi 29.godina od osnutka HDZ-a u Splitu u Radissona?

Drago nam je da Andrej Plenković iz prve ruke može vidjeti da je Split i njegova pravila kurac za članove njegove stranke.

Andro Krstulović Opara sad ih satari u papar na skupu i objasni im s govornice kako fetivi gledaju na njihovu neprilagodbu na život u gradu”, napisali su na Facebooku uz sliku.

Kako piše Dalmacija Danas, komunalne službe su reagirale.

Prometni redari brzo su reagirali po dojavi da su pred hotelom nepropisno parkirani automobili. U akciji su sudjelovali prometni redari, komunalni redari i pauk služba.

“Prometni redari rade svoj posao i čim smo zaprimili prvu dojavu, izašli smo na teren i počeli uklanjati automobile koji su nepropisno parkirani”, kazao je Damir Babić, v.d. pročelnika Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, redarstvo i mjesnu samoupravu Grada Splita.

Izvor:

index

Više:  REZULTATI ANKETE PROMOCIJE PLUSA NISU REALNI I MNOGI ĆE SE IZNENADITI I RAZOČARATI KRAJNJIM ISHODOM EU IZBORA!

You may also like