Hoće li postupci HDZ-ovih lokalnih čelnika i njihov odnos prema M. Škori na kraju biti mač s dvije oštrice te im se poput bumeranga obiti o glavu?

„MIROSLAV ŠKORO prosto ne može “k sebi doći” na kakav se ološ namjerio. Zanimljivo je kako je u njemu nečujno i sporo, desetljećima rasla ta spoznaja. Nakon što ga je HDZ prvo 1995. zaposlio u diplomatskoj službi, pa 2001. stavio da vodi Croatiju Records, pa 2007. namjestio za zastupnika u Saboru i, naposljetku, 2008. istaknuo za kandidata na prijevremenim izborima za gradonačelnika Osijeka, Miroslav Škoro je napokon, nakon 25 godina, inteligentno primijetio da je HDZ, ustvari, sranje.“, kaže u svojoj kolumni novinar Ante Tomić i tko zna, možda je Škoro doista i shvatio ono što mnogi u ovoj zemlji znaju već jako dugo, no, budući da ipak ima dva završena, ili možda kupljena?, fakulteta to je naš slavonski čistokrvni uvozni Slavonac morao shvatiti davno prije.
Za razliku od njega u redovima Zločinačke organizacije HDZ-a puno su brže shvatili da on sam predstavlja na Predsjedničkim izborima puno veću opasnost po njihovu odabranicu čiji je odabir ipak još pomalo upitan, onu koju nazivamo „TO“, izravnu božju izaslanicu u Hrvata i svih onih pravih Rvata za planet Zemlju, baš onu za koju čak i ministar zdravstva u Vladi RH Milan Kujundžić tvrdi da vrlo vjerojatno ima „OZBILJNU DIJAGNOZU“, predsjednicu RH Kolindu Grabar Kitarović.
Dakle u redovima HDZ-a to su shvatili munjevitom brzinom i sada munjevito reagiraju te u svim mjestima gdje je na vlasti HDZ-e otkazuju Škori koncerte i to s posve istim obrazloženjem – Škoro je sada političar i ne žele plaćati njegove političke skupove.
S jedne strane to obrazloženje ima svoj smisao ali jednako tako pokazuje o kakvoj stranci i kakvim ljudima se tu radi kada je u pitanju Zločinačka organizacija HDZ poglavito stoga što Škori zabranjuju čak i besplatne nastupe poput u Imotskom.
Jasno, u redovima HDZ-a vjerojatno misle da će time nanijeti veliku štetu Škori u njegovoj predsjedničkoj kampanji, no, mogao bi to vrlo lako biti i dvosjekli mač te im se poput bumeranga obiti o glavu prije svega stoga što je Škoro u ovih nekoliko kriznih zbivanja reagirao izvrsno i svojim izjavama već nekoliko puta potopio Vladu RH, premijera Plenkovića, HDZ te i samu onu koju nazivamo „TO“ koja pak i svojim postupcima, ponašanjem i izjavama, točnije lupetanjem, blebetanjem i trkeljanjem ponajviše igra sama protiv sebe, a samim tim i protiv HDZ-a u kojemu je sve više onih koji tvrde da ih ona sramoti i nanosi im štetu.

Više:  SDP se konsolidirao, ratne sjekire su zakopane i spremni su za nove pobjede.

You may also like