HRVATICE I HRVATI, GRAĐANI OVE ZEMLJE!, BUDITE PRIPRAVNI! HRVATSKA ĆE OVE GODINE EKSPLODIRATI!

Jedino što me u Hrvatskoj još začuđuje i iznenađuje jest to da se narod još nije digao na noge i počeo igrati nogomet s glavama vladajuće elite na Trgu Bana Jelačić ali i svim ostalim zagrebačkim te mnogim drugim po brojnim gradovima, no, draga nacijo, građanke i građani ove zemlje, pripremi se, ove će godine Hrvatska vrlo vjerojatno, gotovo sigurno, EKSPLODIRATI!
Na neki način upravo je to danas na Konferenciji za tisak najavio predsjednik zagrebačkog SDP-a i saborski zastupnik Gordan Maras rekavši; “Ovo ludilo mora prestati. Ovo što ste gledali nije normalno, to nije Hrvatska i nije Zagreb. Žao mi je što je HDZ uključen u ovo što se događa oko političke korupcije. Plenković je politički tata ovakve trgovine.”.
Osim toga Maras je najavio da će se protiv ovog zla koje je okovalo Hrvatsku i Zagreb boriti svim raspoloživim sredstvima do posljednjeg daha te da je doslovce spreman i na najradikalnije poteze kako bi se spomenutom zlu i ludilu stalo na kraj. Praktično, se ono što je Maras izgovorio upućuje upravo na ono što govorim i pišem i na što ukazujem i upozoravam već godinama, gotovo cijelo jedno desetljeće, Zločinačkoj organizaciji HDZ-u i njihovim partnerima u pljačci i otimačini, sveopćem kriminalu i korupciji baš svih dijelova hrvatskoga društva samo se na jedan način može stati na kraj – REVOLUCIJOM.!
Zašto? Zato što je osim korumpirane vladajuće kaste koja služi inozemnim naredbodavcima u ovoj zemlji korumpiran kompletan represivni aparat zemlje, USKOK, DORH, tajne službe, pravosuđe, ma apsolutno sve jer da tome nije tako već davnih bi dana gotovo cijeli državni vrh bio iza rešetaka zajedno s Milanom Bandićem, Zdravkom Mamićem, Branimirom Glavašem, Tomislavom Horvatinčićem, Ivom Sanaderom, Nadanom Vidoševićem i mnogim drugim, a HDZ bi kao stranka već odavno bio zabranjen dok bi velika većina njegovih članova također bila upravo tamo gdje i njihovi već spomenuti veliki vođe.
Na našu žalost, upravo zbog toga što u ovoj zemlji ne funkcioniraju državne institucije/prostitucije i zbog toga što vladajuća kasta ne vidi i ne osjeća da je pretjerala, prevršila svaku mjeru i prešla svaku granicu tolerancije doći će do toga da će narod pravdu i pravicu uzeti u svoje ruke, a u takvim situacijama uvijek bude krvi do koljena i uvijek padne i pokoja nevina glava ali, ukoliko je to doista jedino rješenje kojim se hrvatski narod može osloboditi okova u koje ga je stavila Zločinačka organizacija HDZ, neka onda tako i bude. Što prije, za sve nas bolje.

Više:  ZA PLENKOVIĆA I ZLOČINAČKU ORGANIZACIJU HDZ GOEBBELS JE BIO MALA BEBA!

You may also like