google.com,pub-3226224778225954, DIRECT, f08c47fec0942fa0

HRVATICE I HRVATI, IZIĐIMO IZ EU I NAPRAVIMO OD HRVATSKE ONO ŠTO ONA DOISTA MOŽE BITI!

„Europska unija građanima donosi isključivo patnju, dobrobit je rezervirana za odnarođenu elitu personificiranu u kreditnom sustavu i profitu korporacija. Tu elitu ne zanima kako žive ljudi.“, rekao je saborskih zastupnika Živoga zida, Branimir Bunjac, u jednom od u posljednje vrijeme sve češćih intervjua te nastavio, „Hrvatska hitno treba referendum za izlazak iz EU.“.
Naravno, Bunjac je rekao još puno toga o samoj EU ali i Hrvatskoj, no, citirani dio izdvojio sam samo zbog toga što je i moj osobni stav od samoga početka priče o Europskoj uniji i „blagodatima“ kojima će hrvatski narod biti obasut kada u nju uđemo identičan Bunjčevu.
Naime, i u vrijeme kada je u našoj zemlji proveden Referendum o ulasku u EU gotovo svakodnevno sam pisao, ukazivao i upozoravao na opasnosti koje nas tamo čekaju ali je ljudska glupost u Hrvata i tada, baš kao i danas, bila jača od razuma i realnosti. Vladajuće strukture, pa i cijela tadašnja politička elita u zemlji, uvjeravala nas je kako će nam ulazak u EU donijeti prosperitet i boljitak, no, već nakon samo 5 godina posve je jasno da od svega toga neće biti ništa, naprotiv, ulazak u EU i naše vladajuće elite, neovisno iz kojeg političkog spektra dolazile, gotovo jednako su krivi što Hrvatsku danas masovno napuštaju građani svih dobnih skupina, što nas je pogodila demografska katastrofa apokaliptičnih razmjera te što se nekakva demokracija posve očigledno i bez ikakvog skrivanja iz dana u dan sve više pretvara u diktaturu, apsolutizam i totalitarizam vrlo bliski fašizmu i nacizmu, jednoumlju i potpunom bezumlju u kojemu je „mali čovjek – radnik“, onaj kojega vole nazivati „stokom sitnoga zuba“, zapravo rob nad kojim potpunu kontrolu imaju vlastodržci, nekakvi novi kraljevi, carevi, pa i bogovi jer, pa bez ikakve sumnje mnogi od njih se ponašaju upravo tako, kao da su bogovi.
Često puta sam pisao i o tome da je količina egoizma, samodostatnosti, samoljublja, prepotentnosti, bahatosti i potpuni nedostatak bilo kakve socijalne osjetljivosti, empatije, pa i samokontrole u svemu onome negativnome kod brojnih pojedinaca naše političke elite enorman i gotovo nemjerljiv.
Upravo sve to razlozi su zbog kojih sam često puta ranije pisao da Hrvatska ne bi trebala ulaziti u EU kao što i danas tvrdim i pišem da iz nje što prije trebamo izići, dakle, apsolutno se slažem s Branimirom Bunjcem ali i Živim zidom te svima onima koji tvrde da Hrvatska treba provesti hitni Referendum o svojoj budućnosti u toj umjetnoj tvorevini, točnije, da je treba stjerati u 3 lijepe PM kao i sve one pripadnike domaće političke elite koja umjesto da služi i radi za svoju zemlju i narod zapravo služi i radi sve u korist svojih inozemnih nalogodavaca.

Više:  AFERA "ŠPIC - PAPAK" OVOGA JE TJEDNA ZA VLADAJUĆU ELITU ODRADILA IZVRSTAN POSAO. U NJENOJ SJENI VLADAJUĆI SU NAS SVE UČINILI JOŠ SIROMAŠNIJIMA.

You may also like

PODRŽITE NAS