HRVATSKA JE NA SAMOM RUBU PROVALIJE IZ KOJE POVRATKA NEMA!

Hrvatskoj predstoji potonuće neviđenih razmjera, a na to sada ne da upozoravaju samo domaći stručnjaci, mediji, poslodavci, pa i pojedini političari nego i inozemni mediji u Europi i SAD-u.
Egzodus građana iz zemlje i demografska katastrofa iz dana u dan su sve izraženiji. Poslodavci tvrde da će u slijedeće 3 – 4 godine iz zemlje otići oko 300 tisuća ljudi te da će to biti kraj, no, osobno se s tom procjenom ne bih složio, držim da će se to dogoditi puno ranije, u slijedećih godinu, najviše dvije dana.
Naime, politička elita evidentno ne poduzima ništa kako bi se to spriječilo i zaustavilo i uglavnom se svi oni bave sami sa sobom i svojim foteljama, privilegijama i beneficijama, ukratko, sitnim osobnim interesima ne shvaćajući da im vrlo skoro sve to više ništa neće pomoći jer zemlja ostaje bez radnika na čijim leđima i radu počivaju i sva njihova bogatstva.
Poslodavci kažu kako u zemlji nedostaje radne snage te da u ovom trenutku hitno trebaju 40 tisuća radnika. Da, vjerujem da trebaju, no, i podatak da u Hrvatsku ne žele doći raditi niti radnici iz siromašnijih zemalja sam po sebi dovoljno govori, nitko više ne želi raditi za crkavicu koju poslodavci nude, niti hraniti pomahnitalu zvijer od državne administracije koja je već odavno jedan od najvećih tereta ovoj zemlji, k tome još i neučinkovita.
Hrvatska će u slijedećih 2 – 3 godine neminovno ili potpuno potonuti i propasti ili će netko od političke elite napokon shvatiti da opstanak ove zemlje i svih onih koji u njoj žele ostati ovisi samo i isključivo o hitnoj reformi državne i javne uprave koja mora biti provedena odmah i bez bilo kakvih daljnjih odgađanja.
Po hitnom postupku treba otpustiti najmanje 60 – 70 tisuća uhljeba iz državnih i javnih poduzeća i institucija te ih prebaciti u realni sektor, ukinuti brdo izmišljenih nameta koji ne postoje nigdje na ovom planetu, smanjiti PDV ali i sve ostale namete koji ostaju te na taj način rasteretiti poslodavce kako bi svojim radnicima mogli ponuditi i dati poštene plaće, prestati bacati novac poreznih obveznika na financiranje Crkve i političkih stranaka, donijeti potrebne promijene Ustava RH ali i brojnih drugih zakona te neizostavno donijeti Zakon o porijeklu imovine, a zatim istražiti i procesuirati sve one koji su opljačkali ovu zemlju te im zaplijeniti svu imovinu, pokretnu i nepokretnu.
Da gospodo, to je jedini put koji zemlju i sve nas još uvijek može odvesti do boljitka, pitanje je samo, ima li političke volje, želje i hrabrosti bilo tko od trenutne političke elite krenuti.?

Više:  OPREZ JEST POTREBAN ALI NE I STRAH ILI ČAK NEKAKVA PANIKA.

You may also like

By 
error: Spectatorblog !!