HRVATSKA JE POD OTVORENOM I NESKRIVENOM DIKTATUROM HDZ-a (Zločinačke organizacije)! Jednoumlje se u Hrvatsku brzo vratilo kao i teror nad neistomišljenicima.

Nakon današnje sjednice Hrvatskog sabora na kojoj se glasovalo o amandmanima na Prijedlog državnog proračuna za 2019. godinu te njemu samome valjda je napokon i onima kojima glava služi samo za nošenje frizure, nekog pokrivala za glavu ili pak brkova i brade postalo jasno, Hrvatska je pod totalnom diktaturom HDZ-a, dakle Zločinačke organizacije kojoj više nitko ništa ne može.
Ono što se danas tijekom glasovanja o amandmanima i samom državnom proračunu moglo vidjeti je čisti apsolutizam, totalitarizam, diktatura, pa usuđujem se napisati čak i teror nad svima, nad oporbenim političkim strankama i pojedincima iz njihovih redova ali i nad nama građanima jer, ukoliko se vladajući na takav način mogu ponašati prema njima pokušajte si zamisliti na kakav bi se način tek ponašali prema građanima, svima onima koji bi se uopće odvažili bilo što reći kontra vladajućih i njihovih poteza, a kamoli izići na ulice i otvoreno prosvjedovati? Vjerujte, sve ono što se događa u Parizu bilo bi dječja igra u usporedbi s onim na što je spremna vlast u Hrvatskoj.
Ništa danas nisu mogli učiniti oporbeni saborski zastupnici iako su na sve moguće načine pokušavali ukazati na nove podlosti u režiji HDZ-a, Vlade RH i na kraju krajeva premijera Andreja Plenkovića jer gotovo na svaki njihov pokušaj predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković se nabacio opomenom tako da su opomene pljuštale na sve strane te su mnogi iz redova SDP-a, čak i sam njihov predsjednik Davor Bernardić, MOST-a i Živog zida zbog njih izgubili pravo na daljnju raspravu po toj temi, a vrhunac je svakako bio ponovno izbacivanje iz sabornice živozidaša Ivana Pernara.
Jednostavno bilo kakav oblik istine koji je usmjeren protiv diktature vladajućih gotovo istoga trena kažnjava se opomenama, oduzimanjima prava na raspravu i izbacivanjem iz sabornice dok je recimo s druge strane potpuno normalno i opće prihvaćeno slušati totalne nebuloze zastupnika dijaspore Željka Glasnovića koji u svoj borbi s avetima iz daleke prošlosti konstantno posve nesmetano širi mržnju.
Prije nešto manje od dvije godine, točnije, pred posljednje lokalne izbore, negdje u veljači ili ožujku 2017. upozorio sam u nekoliko svojih tekstova da premijer Andrej Plenković zemlju vodi prema diktaturi. Bilo je to još u vrijeme koalicije HDZ-a i MOST-a nakon što je rekao da on neće dozvoliti da MOST, koji je tada kontrolirao represivni aparat zemlje, isti taj aparat koristi u predizborne svrhe i brojnim istragama diskreditira HDZ. Bio je to prvi signal Plenkovićevih sklonosti diktaturi, apsolutizmu i totalitarizmu, a ubrzo nakon toga uslijedio je i onaj drugi, puno jasniji kada je prvi puta ismijavajući oporbu rekao; „Ja mogu što hoću!“.
U međuvremenu se pokazalo da on doista može što hoće i u samo dvije godine u potpunosti je uspio razbiti oporbu koja nikako da se konsolidira ali i najjaču oporbenu stranku SDP za kojega je danas posve jasno da na političkoj sceni u zemlji više ne predstavlja gotovo nikakvu opasnost za HDZ i premijera Plenkovića, štoviše, iz dana u dan SDP postaje sve nevažniji čimbenik na hrvatskoj političkoj sceni što Plenkoviću i HDZ-u daje mogućnost da se ponašaju upravo tako kako se i ponašaju, a upravo je to i jedan od razloga zbog kojega danas ponovno možemo reći kako u Hrvatskoj ponovno imamo jednoumlje i diktaturu.

Više:  PROBLEMI ULJANIK GRUPE ZAPRAVO SU ISTI ONI ZBOG KOJIH PROPADA I SAMA DRŽAVA HRVATSKA

You may also like

By 
error: Spectatorblog !!