HRVATSKA SE PREVIŠE MIJEŠA U UNUTARNJU POLITIKU BiH!

Premijer RH Andrej Plenković ali i cijeli državni vrh već više od tjedan dana laprdaju o izborima u Bosni i Hercegovini i ponekad mi se čini da ih više zanima sve ono što se događa tamo nego u samoj Hrvatskoj, a nekako sam stekao i dojam da su tamošnji naši sunarodnjaci svima njima daleko važniji nego svi mi u domovini.
Temu bosanskohercegovačkih izbora hrvatski dužnosnici, prije svih premijer A. Plenković i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović kao vrlo važnu konstantno ističu i u institucijama Europske unije i nikako da shvate nekoliko slijedećih činjenica;
Svim onim što rade i izjavljuju hrvatske se vlasti izravno miješaju u unutarnju politiku jedne suverene zemlje, ma kakva god ona bila, u ovom slučaju BiH, i time samo dodatno kompliciraju situaciju u toj zemlji koja je ionako sasvim dovoljno komplicirana.
O možebitnom ulasku BiH u EU govore samo hrvatski dužnosnici koji ga osim toga jedini i forsiraju iako za taj ulazak ta zemlja niti je spremna, niti zainteresirana. Naime, u BiH su za ulazak u EU zainteresirani samo Hrvati dok Bošnjake i Srbe EU i ulazak u nju uopće ne zanimaju, a gotovo sam siguran da ni EU nije, barem za sada, zainteresirana za to da BiH postane jedna od njihovih članica budući da su europski dužnosnici itekako svjesni činjenice da je BiH zapravo jedno bure baruta koje će kad-tad eksplodirati.
S obzirom na to da upravo Hrvatska najviše čeprka po BiH i najviše se miješa u njihovu unutarnju politiku i ustroj vrlo je vjerojatno da će upravo ona biti ta koja će potpaliti fitilj koji će to bure baruta dovesti do već spomenute eksplozije, a nakon toga ćemo imati novi sveopći rat na ovim prostorima u kojemu će se ponovno voditi bitke između tri naroda, Hrvata, Srba i Bošnjaka i u koji će neminovno ponovno biti uključene Hrvatska i Srbija koje će se u njega uključiti pod izlikom da samo štite svoje narode u toj zemlji.
Ukoliko u obzir uzmemo i činjenicu da se u sve tri navedene zemlje teško živi i da su sve češći razno – razni prosvjedi opljačkanog i osiromašenog naroda za vlasti u sve tri zemlje rat je jedno od zapravo jako dobrih rješenja jer on bi svaku od tih nacija ponovno ujedinio oko samo jednog cilja, a dok narodi ratuju i ginu, političari slobodno mogu nastaviti pljačkati, otimati i puniti svoje bankovne račune u inozemstvu.
Dakle, pripremimo se jer RAT je pred vratima svih nas.

Više:  RASPAD SDP-a SE NASTAVLJA.

You may also like

By 
error: Spectatorblog !!