HRVATSKOJ RECESIJA KUCA NA VRATA!

Premijer RH Andrej Plenković, ministri u Vladi RH te pripadnici Zločinačke organizacije HDZ-a i njihovi partneri mogu o sebi imati visoko mišljenje i svakodnevno javnost zasipati lažima, prijevarama i obmanama te se hvaliti nepostojećim uspjesima, no, realnost je posve suprotna svemu onome što oni govore i u što nas žele uvjeriti jer istina uvijek iziđe na vidjelo i pokaže upravo to, da nas lažu i obmanjuju.
„Hrvatsko ekonomija usporava!“, veliki su naslovi koji danas dominiraju brojnim portalima, a kada je tome tako onda se zna što slijedi, RECESIJA.
Brojni ekonomski stručnjaci i analitičari već prilično dugo upozoravaju na to da nam se ove godine upravo to moglo dogoditi, a sada na to upozoravaju i statistički podaci DZS-u i samim tim ponovno pokazuju da živimo u magli koju nam prodaje premijer Plenković, Vlada RH i Zločinačka organizacija HDZ zajedno sa svojim priljepcima.
Recesija je pred vratima, a budući da se Hrvatska još nije oporavila niti od one iz 2008. ova nadolazeća vjerojatno će nam donijeti i konačni slom na što sam i osobno upozorio u nekoliko svojih tekstova krajem prošle godine te početkom ove.

Više:  Ne dirajte u MIROVINSKE FONDOVE!, brodogradilišta spašavajte novcem nekoga drugoga.

You may also like