HRVATSKOM NARODU VIŠE NE MOGU POMOĆI NIKAKVI PROSVJEDI, DEMONSTRACIJE ILI ŠTRAJKOVI! PROTIV ZLOČINAČKE ORGANIZACIJE BORITI SE MOŽE SAMO SVEOPĆIM USTANKOM, REVOLUCIJOM!

Iz dana u dan sve je jasnije i jasnije da je zločinačka vladajuća kasta u Hrvatskoj toliko ogrezla u zločin da je došlo vrijeme kada će se za vlast i kontrolu nad svim i svačim u zemlji poklati i međusobno koristeći pri tome jedni protiv drugih represivni aparat, poglavito obavještajne i paraobavještajne agencije i službe, a upravo to se i odigrava kroz aferu SMS u kojoj veliku ulogu bez ikakve sumnje ima i predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović koja se upravo zbog toga sada ubrzano pokušava riješiti svih onih preko kojih bi je se s cijelom aferom uopće i moglo povezati.
Još na samom početku mandata aktualne predsjednice RH, pišem aktualne budući da bi se vrlo lako moglo dogoditi da ona to uskoro više ne bude, pisao sam da je ta žena iznimno velika opasnost za Hrvatsku ali i za mir u cijeloj regiji misleći pri tome na jedan dio prostora bivše Jugoslavije, prije svih na BiH, Srbiju i Hrvatsku, a kada je krenula sa smjenom bivšeg šefa SOA-e, Lozančićem u te svoje tvrdnje bio sam bez ikakve sumnje siguran.
Hrvatska danas ima potpuno uništenu oporbu koja je u potpunosti nemoćna bilo što učiniti i na bilo koji način ozbiljno ugroziti vladavinu Zločinačke organizacije, HDZ-a, ali i narod koji se predao i odlučio iseliti, a ne boriti za boljitak u svojoj domovini. Jasno, isti taj narod na to je potaknut bjesomučnom pljačkom i otimačinom od strane vladajuće kaste koja ih je dovela do beznađa zbog kojega su se i odlučili otići dok su u zemlji ostali samo oni koji su preglupi da shvate što im se događa ili jednostavno nisu još pronašli svoj put za bijeg iz ovoga Pakla kojega nazivamo državom iako ona to već odavno više nije.
Dakle, u situaciji kada je jasno da je oporba na koljenima, a narod se predao, vladajućoj kasti preostaje još samo da se obračuna između sebe te da nakon toga pobjednika ustoliči kao apsolutnog gospodara zemlje, Kralja, Cara ili Boga svih još preostalih građana u zemlji koji će u potpunosti imati kontrolu nad njihovim životima, pa po potrebi i smrću pojedinaca koji ne budu znali držati jezik za zubima i šutjeti.
U takvoj situaciji bilo kakvi prosvjedi, demonstracije i štrajkovi su posve besmisleni jer ovo malo preostalog naroda u ovoj zemlji sada ima još samo jedan izlaz, Revoluciju, no, naravno, ovce se još nikada u ljudskoj povijesti na tako nešto nisu odlučile i odvažile, pa neće niti sada te im preostaje da se mole za to da se u Hrvatskoj pojavi nekoliko desetaka superjunaka, osvetnika koji bi zemlju pod okriljem noći polako očistili od zločinaca koji su je opljačkali i uništili.

Više:  Pripremite se, pred nama su neviđeni politički okršaji i spektakli!

You may also like