Ima onih kojima bi puno pametnije bilo da pasu travu i daju mlijeko nego što svakodnevno trkeljaju gluposti. Ma kakav Tuđmanov put, što je to uopće, novi rat i pljačka i otimačina?

Ona koju nazivamo „TO“, izravna božja izaslanica u Hrvata i svih onih pravih Rvata za planet zemlju, ona za koju čak i ministar zdravstva u Vladi RH, Milan Kujundžić tvrdi da vrlo vjerojatno ima „OZBILJNU DIJAGNOZU“, predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović, kaže da Hrvatsku želi vratiti na put prvoga hrvatskoga predsjednika dr. Franje Tuđmana.
Pri tome ta ridikulusna pojava na hrvatskoj političkoj sceni zaboravlja da Tuđman nije bio desničar nego antifašista te da je upravo zbog toga u jeku Domovinskoga rata bilo problema na relaciji s HOS-om od kojega je osobno tražio da odbace svoja obilježja i znakovlja te da na svoje odore stave obilježja Hrvatske vojske.
Jednako tako Tuđman baš i nije bio pretjerano veliki zagovornik ulaska Hrvatske u EU po svaku cijenu, a niti ostale asocijacije u koje je Hrvatska nakon njegove smrti uletjela kao grlom u jagode, doslovce kao glupa guska u magli njemu osobno baš i nisu najbolje sjedale budući da je bio diktator, apsolutista i totalitarista, što pak nije nimalo strano niti njoj samoj ali niti premijeru RH Andreju Plenkoviću.
Osim toga, ona koju nazivamo „TO“ zaboravlja i ono najvažnije, upravo je Tuđman izravni krivac za sve ono što se danas u Hrvatskoj događa jer sva današnja zbivanja u zemlji rezultat su njegovih nepromišljenih poteza i postupaka, od legaliziranja privatizacijske pljačke preko masovnog davanja dvojnog državljanstva građanima BiH koji su to željeli, pa sve do amnestije tijekom Mirne reintegracije.
O tome da nas je uveo u potpuno nepotreban ali, danas to svi znamo, unaprijed dogovoren Domovinski rat u kojemu je Hrvatska pretrpjela ogromne materijalne štete te uzaludno izgubila na tisuće mladih života da i ne govorim.
Dakle, povrata na Tuđmanov put o kojemu govori ona koju nazivamo „TO“ je samo još jedna od njenih kretenskih i idiotskih nebuloza kojima se razbacuje na dnevnoj bazi, pa je tvrdnja ministra Kujundžića o tome da ona vrlo vjerojatno ima „OZBILJNU DIJAGNOZU“ zapravo svakim danom sve očitija.

Više:  Uhićenja su diktatorske predizborne aktivnosti premijera RH Andreja Plenkovića i njegove Zločinačke organizacije HDZ-a!

You may also like