ISTINA JE POPULIZAM I ZLO, A LAŽ JE NOVA SVETINJA!

Živimo u vremenu u kojemu nas vladajuća kasta želi uvjeriti da je ISTINA zapravo laž i populizam iza kojega se kriju loše i zle namjere, štoviše, iznimno opasne za zemlju, građane i društvo u cjelini, a da je LAŽ SVETINJA.
Ne bismo se tome trebali toliko čuditi jer činjenice pokazuju da je cijelo današnje društvo, kako u nas tako i u svijetu, izgrađeno upravo na lažima, prijevarama, obmanama i naravno, pljačci i otimačini.
Vrlo je malo onih koji su uspjeli u životu, a da do tog uspjeha nisu došli upravo koristeći se baš tim navedenim novim SVETINJAMA i to u svim segmentima života, poslovnom, privatnom i inom, ma bilo kojem ili kojima.
Laži slušamo od političara, šefova na poslu, roditelja, djece, prijatelja, supružnika i apsolutno svih ostalih te smo na njih već toliko navikli da su nam postale nešto posve normalno te društveno i moralno prihvatljivo i upravo stoga ISTINA iz dana u dan ne samo da se označava kao populizam i zlo, kao nešto nepoželjno i društveno sve neprihvatljivije nego ju se proglašava i državnim neprijateljem broj 1.
U takvoj situaciji u neku je ruku posve normalno i očekivano da upravo oni koji su lažima, prijevarama i obmanama, pa i pljačkom i otimačinom, došli do svojih položaja i pozicija u društvu, do svega onoga što imaju, sada pod okriljem navodne borbe protiv LAŽNIH VIJESTI zapravo žele uvesti zakone kojima žele uvesti cenzuru, ukinuti slobodu misli i govora, točnije, zabraniti ISTINU jer, ISTINA im nikako ne odgovara i ne ide u prilog.

Više:  KRITIKE STOJE ALI GDJE SU PROGRAM STRANKE I RJEŠENJA?

You may also like