JA sam CAR i BOG Hrvatske, ministrica Žalac i JA smo sve riješili! Hm, a za što su onda u ovoj zemlji zaduženi istražni organi i institucije?

“Ministrica radi svoj posao”, poručio je premijer RH i predsjednik Zločinačke organizacije HDZ-a, Andrej Plenković, dodavši kako se čuo sa Žalac te da su se riješili.
Zanimljivo!, baš super, ali, a što su to oni riješili?
O da, riješiti su mogli jedino to da se ministrica Gabrijela Žalac malo smiri i prestane javno prozivati članove HDZ-a (ZO) da joj netko od njih podmeće. Da, to su mogli riješiti jer posve je jasno da nikome, ponajmanje Plenkoviću, u ovome trenutku pred EU izbore ne odgovara javni unutarstranački sukob, pa i otvoreni rat između frakcija ili pak pojedinaca koji jedni drugima iz nekog razloga ne odgovaraju.
ALI!, gospodine Plenkoviću, ono što je u ovoj aferi isplivalo na površinu nije na vama da VI rješavate nego na istražnim organima, hm, ili ja možda ipak nisam u pravu.?
Naime, ta rečenica doslovce može značiti da Plenković i to rješava te se istražni organi uopće neće niti baviti očiglednim sumnjivim radnjama koje su isplivale na površinu, a ukoliko se oni time doista neće i ne misle baviti onda je posve jasno da Plenković izravno utječe na rad navodno neovisnih državnih institucija, MUP i pravosuđe što samo po sebi znači da ta rečenica ujedno znači i da u ovoj zemlji nismo svi jednaki te da zakoni nisu za sve isti kao i to da o svemu tome odlučuje upravo ON, CAR i BOG, premijer RH Andrej Plenković.

Više:  LIKA - DEBAKL ZDRAVE PAMETI I POBJEDA PRIMITIVIZMA I ZAOSTALOSTI. LAKU TI NOĆ LIKO!