KAD NJU VIDIM I ČUJEM,…, MA ŽIVOT MI SE ZGADI!

Nastavlja se parlamentarno nasilje i diktatura vladajuće Zločinačke organizacije, HDZ-a, u klupama Hrvatskoga sabora te se oporbenim zastupnicima i dalje učestalo upada u riječ tijekom izlaganja, udjeljuju opomene šakom i kapom, oduzima riječ i izbacuje iz sabornice, a baš kako je u sabornici sve ostalo onako kako je bilo tijekom prošle godine tako je i ona koju nazivamo „TO“ nastavila lupetati gluposti.
Od ovotjednih njenih lupetanja bi prije svega izdvojio onu u kojoj je izjavila da joj je vjera moralni kompas. Tu se njenu izjavu može na razne načine tumačiti, a ukoliko je ona mislila na to da je upravo ta vjera, točnije religija, koja je njen moralni kompas, dakle kršćanstvo, onda moram reći da se ona u svom nedostatku bilo kakvih moralnih normi i vrijednosti doista ponaša baš kao i oni koji tu vjeru šire, svećenici. Naime, što o kršćanstvu uopće još treba reći ili napisati, pa da ljudima napokon bude jasno da se radi o čistom zlu? Gotovo svakodnevno slušamo o pedofiliji i silovanjima koja su počinjena upravo od strane svećenstva, a o svim zločinima tijekom povijesti koji su počinjeni u ime Crkve bolje da i ne pišem, od Kršćanskih ratova i masakra tijekom Inkvizicije, pa sve do današnjih dana u ime Crkve i kršćanstva vjerojatno je ubijeno više ljudi, muškaraca, žena, staraca i djece nego u bilo kojem ratnom sukobu. Svemu tome treba dodati i evidentno širenje mržnje prema svima onima koji ne pripadaju kršćanstvu, poglavito Katoličkoj crkvi, kojem smo svjedoci svakodnevno u gotovo svakom javnom obraćanju nekog veleuvaženog dreka u mantiji s naših prostora. I da, to su eto moralne odrednice, norme i vrijednosti u životu one koju nazivamo „TO“, to je moralni kompas po kojemu ona korača, koji ju vodi i po kojemu se ravna u svom bauljanju kroz život.
Jasno, netko s takvim moralnim i životnim odrednicama, normama i vrijednostima niti ne može vidjeti da u Hrvatskoj ima sve više siromašnih i obespravljenih, sve više beskućnika i gladnih koji kopaju po smeću i kontejnerima te samim tim i može lupetati o tome da u našem glavnom gradu, Gradu Zagrebu, nema svih onih navedenih, a budući da i „TO“ evidentno živi u nekom paralelnom svemiru i svijetu, kao i mnogi drugi pripadnici političke elite, zapravo možda i nije čudno da ona, ali i svi oni, to uopće ne vide.
Ipak, sva ta lupetanja od strane „TO“, kao i njeni kurtoazni i usiljeni osmjesi, sjaj u očima, ta odvratna gluma nekakve iznimno ljubazne i suosjećajne osobe od strane sve većeg broja građana Hrvatske su pročitani te upravo stoga i najnovije ankete pokazuju da joj popularnost opada i iako u ovom trenutku još uvijek drži prvo mjesto na toj ljestvici popularnosti uvjeren sam da će u slijedećem razdoblju ona nastaviti opadati i da će na kraju većina građana ipak progledati i reći joj, DOSTA!, odjebi i nastavi gladiti tog peseka!. Jadan taj maleni psić.

Više:  MINISTAR SMRTI PO PRAVILIMA I ZAKONIMA STRUKE, MILAN KUJUNDŽIĆ TREBAO BI PODNIJETI OSTAVKU ZBOG VJERSKOG FANATIZMA I MALTRETIRANJA NEISTOMIŠLJENIKA SVOJIM VJERSKIM UVJERENJIMA!

You may also like