KOGA BI DOISTA TREBALO PSIHOANALIZIRATI I UTVRDITI JE LI I KOLIKO OPASAN, PERNARA, KUJUNĐIĆA, BANDIĆA ILI MOŽDA KOMPLETNU POLITIČKU ELITU ALI I VJERNIKE?

Vjerovali ili ne ali, kada sam ja bio jako mali, pa čak i kasnije kada sam bio nešto malo veći, uvijek su mi u slučaju prehlade ili pak gripe pokojna baka Kata, mama, teta, strina ili već bilo tko drugi stariji iz obitelji govorili da trebam piti puno čaja s medom i limunom, a limun je u tom slučaju uvijek tu bio upravo zbog vitamina C. istu preporuku dobivao sam tada i od liječnika Opće prakse koji će vam u potpunosti isto to preporučiti i danas kao i to da se što više utoplite kako biste se što prije i što više znojili i izznojili.
Nakon što sam došao u tinejđersku dob svemu tome pridodavali su svemu tome još kuhano vino ili rakiju, a rakiju su preporučali i uliti u vreli čaj te ih piti zajedno s medom i limunom. Tu je još i inhalacija sinusa parom vrelog čaja.
Dakle, gdje je u svemu tome nadriliječništvo kada su posve isti tretman liječnici preporučali tada, a preporučaju ga i sada ili bismo možda trebali prijaviti i sve liječnike koji vam daju takve preporuke?.
Na drugoj strani izjavu ministra Milana Kujunđića da jedan svećenik u bolnicama vrijedi više od dvadeset doktora gotovo da niti ne treba komentirati jer to ne samo da je nadriliječništvo neko je i pokazatelj da naš ministar zdravstva ima teških psihičkih problema jer zbog takve izjave je evidentno da se njegov mentalni sklop odvojio od realnosti u kojoj živi, a sam tim nije sposoban, niti bi smio, biti niti ministar zdravstva ali niti bilo čega drugoga. Mjesto mu je u umobolnici u kojoj bi mu bilo omogućeno da u tišini i miru vodi svoje razgovore s Bogom te tu i tamo, kada je lijepo vrijeme, prošeta travnjakom i drvoredom navedene ustanove te gleda i sluša kako raste trava.
Na kraju ću vam i osobno dati nekoliko preporuka za koje sam siguran da će vam dobro doći.
Opće je poznato da mnoge žene imaju problema s dostizanjem seksualnog vrhunca kojega zovemo orgazmom te ih se smatra frigidnima što zapravo uopće nije slučaj jer radi se mnogim drugim problemima koji ih u tome sprječavaju i ne dozvoljavaju im da do kraja uživaju u toj tjelesnoj aktivnosti. Uglavnom se radi o mentalnim kočnicama i ovako u samo nekoliko rečenica im po tom pitanju ne mogu pomoći ali zato mogu dati preporuku muškarcima kako da do neslućenih orgazmičnih doživljaja dovedu čak i žene koje inače seksualno nisu mogli zadovoljiti te su zbog toga seksualno frustrirani i oni i one.
Dakle, na partneričin klitoris (dražicu, pojedinci ga zovu i sikiljem) pospite malo sitno mljevenoga papra koji će tijekom trljanja prigodom snošaja kod žene izazvati peckanje i što dublje bude prodirao u kožu ono će biti sve jače i dovesti je do neslućenih vezanih, dakle višestrukih orgazama. Isto preporučam i u slučaju analnog seksa pri čemu bi bilo dobro da malo sitno mljevenoga papra stavite i na vrh vlastitog spolovila.
Osim papra za ovu namjenu preporučam i Tigrovu mast koja je u slučaju analnoga seksa još i bolja od papra.
To su vam dakle moje preporuke, a za nadriliječništvo me u ovom slučaju mogu samo oni koji na sudu mogu materijalno dokazati da ove moje preporuke nemaju onakvo djelovanje kakvo je navedeno u mojoj preporuci. Sretno i uživajte, barem svi vi koji budete isprobali preporučeno.

Više:  U SDP-u NIŠTA NOVOGA, REKTALNA SIMFONIJA.

You may also like