Krešo Beljak (HSS) ponovno kratak i jasan o presudi Ivi Sanaderu ali i današnjem HDZ-u.

Pravomoćna presuda bivšem premijeru RH i predsjedniku Zločinačke organizacije HDZ-a u slučaju „Planinska“, Ivi Sanaderu, po kojoj je proglašen krivim i osuđen na šest godina zatvora te već smješten u Remetinec, oporbi je danas popodne sjela kao po narudžbi, ono, kao kec na jedanaest, te su sve oporbene stranke tijekom popodneva u Hrvatskom saboru, a i u ovim trenucima, gdje je u tijeku Interpelacija o radu Vlade RH na reformama, upravo tu presudu iskoristili kako bi još žešće opleli po vladajućima prozivajući sve one koji su u to doba bili najbliži suradnici Sanadera, no, čak i unatoč tome i danas su u vrhu vlasti, stranke, pa i saborski zastupnici.
Iz obilja onoga što je do sada izrečeno izdvajam samo ono što je na svom twitter profilu napisao predsjednik HSS-a, Krešo Beljak i to ne samo zato što je on i inače iznimno žestok prema vladajućima nego i stoga što je u samo dvije kratke rečenice rekao sve ono što treba reći, ono što je nesumnjiva istina i ono što bi se trebalo i moralo ponavljati svaki dan, ukoliko je potrebno i deset puta dnevno, sve dok i posljednje malo dijete u Hrvatskoj ne shvati da je to jedini spas za zemlju te njene građane i narode.
„Sanader ide u zatvor, ali HDZ nažalost ide dalje. Pravda će biti do kraja zadovoljena tek tada kad toj uhljebničko rodijačkoj sekti bude zabranjen rad i kad njenim članovima koji su sudjelovali u donošenju kriminalnih odluka, bude onemogućen daljnji politički angažman.“, napisao je Beljak.

Više:  Ministrica Žalac sada glumi žrtvu, baš kao i nedavno ona koju nazivamo "TO". Puna nam je zemlja malenih čednih i nevinih maminih i tatinih djevojčica.

You may also like