Kriminal, korupcija, nasilje, to je prava slika pripadnika Zločinačke organizacije HDZ-a jer su vjerojatno oko 95% počinjenih nedjela u zemlji počinili upravo oni!

Jedna od jako zanimljivih stvari u Hrvatskoj jest ta da se premijer RH i predsjednik Zločinačke organizacije HDZ-a, Andrej Plenković svim silama trudi uvjeriti sve nas kako ta stranka nije baš takva kakva jest i kakvom je svi mi doživljavamo i zovemo te tvrdi kako neće dozvoliti da se o stranci i Vladi RH govori kao o kriminalnoj i korupcijom ukaljanoj skupini, a s druge strane događaji u zemlji gotovo ga svakodnevno u tome demantiraju.
U vjerojatno 95% slučajeva razno – raznih kriminalnih radnji u Hrvatskoj u pravilu se radi upravo o članovima spomenute organizacije i stranke te je samim tim posve logično da ih nazivamo baš tako, Zločinačkom organizacijom.
Svemu tome treba dodati i nasilno ponašanje istih kojemu također svjedočimo gotovo svakodnevno, od onog verbalnog, pa sve to onog fizičkog kojemu smo svjedoci i sada u slučaju Damira Škare koji je osumnjičen za silovanje jedne od svojih uposlenica i suradnica.
Dakle, vrlo je teško govoriti ono što govori i u što nas nastoji uvjeriti Plenković kada vas svakodnevna zbivanja konstantno demantiraju, teško je čak i umanjiti štetu koju sva ta zbivanja nanose zemlji, građanima i pojedincima jer sve to se jednostavno više ne može gurnuti pod tepih, okrenuti glavu na drugu stranu ili je zabiti u pijesak i praviti se da se ništa nije dogodilo jer, jest, dogodilo se i događa se i dalje, a prestati će tek onoga trena kada građani ove zemlje shvate da ZLO koje nam donosi Plenković i Zločinačka organizacija HDZ neće prestati dok ne bude uništeno.
Uništiti ga mogu samo i isključivo građani ove zemlje, na izborima, birajući one političke opcije koje su spremne i voljne uhvatiti se u koštac sa svim oblicima kriminala, pa tako i korupcijom te svakim oblikom nasilja u zemlji.

Više:  NAKON KREŠE BELJAKA DALIJU OREŠKOVIĆ NA SURADNJU POZVAO I BEUS RICHEMBERG.

You may also like