KRITIKE STOJE ALI GDJE SU PROGRAM STRANKE I RJEŠENJA?

Dalija Orešković i dalje žestoko napada i kritizira predsjednicu RH Kolindu Grabar Kitarović i svako malo po medijima možemo čitati, na nekima i gledati, intervjue u kojima se ona doista svom žestinom obrušava na predsjednicu ali i na premijera RH Andreja Plenkovića, Vladu RH te HDZ i ostalu vladajuću svitu, no, sada u svemu tome postoji i jedan problem.
Naime, sve to što govori i na što ukazuje i upozorava Dalija Orešković apsolutna je istina i ona je što se svega toga tiče u potpunosti u pravu, no, netko tko se želi aktivno uključiti u politiku i postati značajan čimbenik na hrvatskoj političkoj sceni osim kritika mora ponuditi i nešto više, mora ponuditi rješenja, a od D. Orešković još uvijek nismo čuli apsolutno ništa kada su ta eventualna rješenja u pitanju.
Mjesecima slušamo samo kritike i najave osnivanja stranke u kojoj bi trebala biti iznimno jaka politička imena koja bi u bliskoj budućnosti trebala s vlasti skinuti HDZ te ga razmontirati i poslati u ropotarnicu političke povijesti ali s kojim Programom i kojim rješenjima još uvijek ne znamo.
U tih nekoliko mjeseci Dalija Orešković je bez ikakve sumnje pridobila mnoštvo simpatizera i onih koji će sasvim sigurno stati uz nju i njenu ekipu ali sada je došlo vrijeme da nas napokon upozna i s onim iza čega bismo svi mi koji joj dajemo punu podršku trebali stati i doista ono što najavljuje i učiniti, uništiti i u ropotarnicu povijesti poslati tu Zločinačku organizaciju, HDZ!.

Više:  Pripremite se, pred nama su neviđeni politički okršaji i spektakli!

You may also like