“KRKANIJADA” HDZ-ovih KRKANA! Umjesto maškara i maskenbala premijer Plenković i njegovi HDZ-ovski KRKANI krenuli s “KRKANIJADOM.

Posljednjih je dana u Hrvatskoj na sceni prava pravcata „KRKANIJADA“! Sudeći prema ponašanju i izjavama premijera RH Andreja Plenkovića, pojedinih ministara i saborskih zastupnika iz redova HDZ-a čini mi se da su u posljednje vrijeme svi oni postali jako živčani i sve češće gube kontrolu, kako verbalnu tako i svaku drugu.
Nakon ispada ministra obrane Damira Krstičevića s bacanjem makete zrakoplova u Hrvatskom saboru, pa premijerovog nasrtaja, točnije, pokušaja nasrtaja na saborskog zastupnika MOST-a Nikolu Grmoju, Konferencije za tisak HDZ-a na kojoj su izrazili bojazan da se nasilje viđeno u sabornici Hrvatskoga sabora ne prelije na ulice hrvatskih gradova, psovki i uvreda HDZ-ovog saborskog zastupnika Josipa Đakića upućenih već spomenutom Grmoji danas smo svjedočili i izravnim prijetnjama ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića onima koji su se malo zaigrali i fotomontažom izradili fotografije na kojima je on s nekom prostitutkom i kokainom.
U prethodnom tekstu sam već napisao što mislim o izjavi koju je danas izrekao ministar Tolušić, a sada samo sve to povezujem u, po mom skromnom mišljenju, jedan ozbiljan problem koji se posljednjih dana pojavio i manifestira se kroz sve očigledniju agresivnost i sklonost nasilju vladajućih struktura u Hrvatskoj, prije svih članova HDZ-a.
Ta i takva agresivnost i sklonost nasilju ovu zemlju i njen narod neće i ne može odvesti do nikakvog boljitka i svega onoga do čega bi nas vladajući trebali odvesti, štoviše, sve to može nas i vjerojatno hoće odvesti u posve suprotnom smjeru, pa bi nam se u vrijeme maškara i maskenbala zapravo mogla dogoditi prava „KRKANIJADA“ dežurnih krkana koji nas KRKANIRAJU već gotovo 30 godina.
No, kako sam već u nekoliko posljednjih tekstova to i napomenuo, čini se da su HDZ-ovi krkani namirisali da bi im se uskoro moglo dogoditi novo „Hrvatsko proljeće“ ili, kako to kaže sudac Mislav Kolakušić, novi „Domovinski rat“, pa su već sada malo počeli gubiti samokontrolu.?

Više:  Sukob predsjedničkih kandidata na lijevom političkom spektru je nepotreban i posve pogrešan.

You may also like