LIČKI IZBORI DONIJELI JOŠ JEDAN TEŠKI I POTPUNI PORAZ, POTOP I DEBAKL SDP-u!

Izbori u Ličko-senjskoj županiji za SDP su još jedan u nizu potopa, pravi debakl jer u konačnici nisu prešli izborni prag i ostali su bez vijećnika u Županijskoj skupštini, a do sada su ih imali tri.
Ne prebacujući odgovornost niti na koga, kao odgovorna osoba koja je u stranci od njenog osnutka, sada već bivši predsjednik županijskog SDP-a Tomislav Zrinski, preuzeo je cjelokupnu odgovornost za taj neuspjeh te se povukao s mjesta županijskog predsjednika.
Bilo bi izvrsno kada bi u SDP-u i mnogi drugi imali taj osjećaj odgovornosti i političkog morala te kada bi i svi ostali koji su uništili SDP napokon shvatili da im je vrijeme da učine isto.
Tu prije svega mislim na predsjednika stranke Davora Bernardića ali i sve one njegove čmarne nametnike, analne akrobate te rektalne kamikaze koji su i sami tijekom posljednjih dvije godine izlazili na razne izbore u svojim lokalnim sredinama i gotovo svi pretrpjeli teške, čak i puno teže, poraze, potope i debakle, nego je to slučaj u Lici.
Ipak, u sjeni ličkih izbora održani su i oni u Ogulinu gdje je SDP pobjedio te im to može biti nekakva kakva-takva utjeha ali činjenica je da njihov brod nikako da krene u neke ljepše i mirnije vode nego i dalje polako tone.

Više:  Europsku uniju vode senilni pijani i napaljeni starkelje koji nemilice troše novac poreznih obveznika!

You may also like