MIGRANTSKA KRIZA: Što su o njoj prorekli Nostradamus, baba Vanga i Tarabići

Ovo su poruke najvećih proroka: Treći svjetski rat je počeo!

Mnogi svjetski poznati proroci složili su se da će ova godina biti godina u kojoj je počeo Treći svjetski rat. Evo što su o tome, o ratu islamista, kolonama izbjeglica koje nadiru u Europu, govorili baba Vanga, Nostradamus i Tarabići.

Baba Vanga: Muslimani će vladati Europom

Bugarka Vangelija Gušterova, poznatija pod imenom baba Vanga,

Predvidjela je da će 2010. godine početi Treći svjetski rat, ali tako što će sukobi prvo izbiti u zemljama gdje će narod ratovati međusobno, a da će se kasnije to širiti čitavim svijetom.

Baba Vanga je predvidjela da će 2020. Europa biti gotovo prazna, bezljudna i najavila da će 2043. godine Starim kontinentom zavladati muslimani.

Vanga je navela da će muslimani preživjele Europljane eliminirati uporabom kemijskog oružja. U Francuskoj će potom jačati takozvani partizanski pokret protiv islamista.

Slijepa proročica je predvidjela i da će Amerikanci 2066. napasti Rim, koji će tada biti potpuno muslimanski grad. SAD će u tom napadu koristiti novo klimatsko oružje – naglo zahlađenje.

Vanga je ui 2014. “vidjela” tri događaja: Prvi je velika poplava s proljeća.

Drugo “viđenje” odnosi se na Bugarsku koju će u bolji život poslije svibnja povesti visok čovjek koji dolazi iz inozemstva.

I na kraju, kao treće, Baba Vanga je vidjela dolazak nove pošasti i to u obliku bolesti gore od side koja će pogađati prvenstveno muškarce.

Nostradamus: ISIL “treći antikrist”

Prema neki tumačenjima Nostradamusa, raspad Europske unije započet ove, 2015. godine. Formirat će se grupe od po tri države koje će stvarati svoje cjeline unutar Unije, što će voditi slabljenju i cijepanju EU.

Više:  BESMISLENO JE POTPISIVANJE BILO KAKVOG SPORAZUMA, PA TAKO I ONOG MARAKEŠKOG.

Nostradamus je predvidio i neočekivane događaje na Bliskom istoku, na koje Zapadne sile nemaju pravi odgovor. Naime, trebalo bi uslijediti veliko ujedinjenje muslimana.

“Iz jedne arapske zemlje,

biće rođen Muhamedov sljedbenik,

Ući će u Europu noseći plavi turban,

Biti će teror čovječanstvu,

Nikad većeg horora “.

Da li je “Muhamedov sljedbenik” iz Nostradamusovih stihova Abu Bakr al Bagdadi, vođa IS?

Mnogi stručnjaci drže da je Nostradamus u svojim pročanstvima nagovijestio napad svearapske i muslimanske države koja će, kako sugeriraju njegovi stihovi uništiti Izrael, Egipat, Aziju, Afriku, čak doći do Italije, gdje će biti zaustavljana od dva velika vladara.

Nostradamus predviđa dolazak trećeg atihrista, poslije Napoleona Bonaparte i Adolfa Hitlera. On ga je nazvao Mabus i njegova bi pojava na svjetskoj sceni označila početak kraja svijeta kakav danas poznajemo. Je li treći antikrist Islamska država kako se mnogi tumači Nostradamusa danas slažu ili nije, odgovor još sa sigurnošću ne može dati nitko.

Ali istovremeno dešavati će se nešto mnogo opasnije, jer će čovjek morati boriti s prirodnim silama. Prema Nostradamusu doći će do pomicanja Zemljinih polova, što će izazvati nova ledena doba na određenim dijelovima planete.

Sadašnji Sjevereni i Južni pol će se otopiti, ali ne zbog globalnog zagrijavanja, već zbog premještanja polarnih ledenih kapa! U predjelu koji pokrivaju Sjedinjene Države, na sadašnjem 50 stupnju geografske širine formirati će se novi Sjeverni pol, a Južni pol će se naći jugozapadno od Australije.

Nostradamus najavljuje potonuće Zemlje u “ambis planetarnog mraka”, zbog pojave nekog asteroida, odnosno planetoida iz kosmosa. Njega ovaj vidovnjak zove “Mjesečev brat”, a asteroid bi mogao donijeti jako zahlađenje i novo ledeno doba.

Više:  SPAVAONICE, BAR, BORDEL: Mnoga naličja domova migranata u Italiji

“Nebo će gorjeti na četrdeset pet stupnjeva”, govorio je Nostradamus.

Najpoznatije svjetsko ime proricanja i vidovnjaštva, Nostradamus prorekao je da smo već zagazili u 13-ogodišnji ciklus u kojem se odlučuje o sudbini planeta i čovječanstva.

Taj ciklus je počeo 2012. godine, a završit 2025.

Nostradamus najavljuje potonuće Zemlje u “ambis planetarnog mraka”, zbog pojave nekog asteroida, odnosno planetoida iz svemira. Njega ovaj vidovnjak zove “Mjesečev brat”, a asteroid bi mogao donijeti jako zahlađenje i novo ledeno doba.

Prvi razorni potres bi se mogao dogoditi Turskoj, a potom bi naredne, 2016. godine uslijedio i potres na crnogorskom primorju. Potresi bi nastavili tresti područje europskog dijela Sredozemnog mora, a posebno Italiju i Španjolsku.

Tarabići: Srbija Noina arka

“Kad miris izađe iz poljskog cvijeća, kad milost izađe iz čovjeka, kada rijeke izgube svoje zdravlje, nastupit najveći opći rat. Kad zbije ovaj ljuti rat, teško onijem vojskama koje budnu uzlećele u nebo, a blago onijem vojnicima koji budnu vojevali po zemlji i po vodi. Narod će izglupiti, Rađaće se ljudi, a da ne znaju tko im je đed i prađed … Među Srbima, otkako je vijeka i svijeta, goreg roda biti neće”, govorio je srpski prorok Mitar Tarabić iz sela Kremna.

Otkako je 1899.godine umro Mitar Tarabić, njegov stric Miloš, prorok kao I svi Tarabići, nikome se nije javljao sve do skora, a onda je poručio da je blizu Treći svjetski rat.

“A što će sve biti nemojte me ni pitati, ne umem vam reći, jer je tako strašno. Trajat će godinama, godinama će trajati i dugo će trajati. Stradaće nevini više nego krivi. Kad se rat završi sve će biti razrušeno. Gađati će se najsvetija mjesta na svijetu, mnogi gradovi će biti sprženi i sravnjeni sa zemljom”, rekao je Miloš.

Više:  Lord Rothschild: Nova globalna svjetska valuta će nastati ove 2018. godine

Vidio je i kolone izbjeglica koje idu preko Balkana: “Neće putovati zrakom, ljudi će ići brodovima. Bit će mnogo morskih hajduka (gusara, krijumčara) koji će uništavati sve na moru. Svaki brod će morati strijepiti”, kazivao je Miloš Tarabić.

Govorio je da će “kolone izbjeglica iz cijelog svijeta čekati na granicama Srbije koja će im biti kao Noina arka”.

(nezavisne.com/uredio:nsp)

Izvor:

NSP

You may also like

By 
error: Spectatorblog !!