google.com,pub-3226224778225954, DIRECT, f08c47fec0942fa0

MILAN BANDIĆ JE TEŠKI PSIHIČKI BOLESNIK KOJI PRIJE SVEGA BOLUJE OD KOMPLEKSA BOGA!

Konferencija za tisak koju je danas održao gradonačelnik Zagreba i Veliki vođa stranke MB 365, Milan Bandić, samo je još jednom potvrdila moje osobne sumnje u njegovo psihičko zdravlje.
Ipak, prije nego nešto više kažem o toj temi posvetiti ću se kolegama novinarima i onome što bi svi oni kada je Bandić u pitanju, ali i svi ostali slični njemu, trebali napraviti.
Dakle, novinari i njihove matične medijske kuće trebale bi Bandića i njemu slične zatrpati prekršajnim i kaznenim prijavama zbog vrijeđanja, omalovažavanja i svega ostaloga što im se takvi likovi odvaže reći na službenim Konferencijama za tisak, a u nekoliko navrata tu se itekako, pa i danas, radilo i o čistom seksizmu. To je svakome onome tko je pratio današnju Konferenciju potpuno jasno i o tome uopće nema nikakvoga spora jer nedopustivo je da si bilo tko dozvoljava novinarkama reći da grakću kao vrane kao i sve ostalo čime Bandić već duže vrijeme ima naviku počastiti novinare u raznim prigodama.
Kada je njegovo psihičko stanje u pitanju već je godinama posve evidentno da Bandić boluje od kompleksa Boga. Njegovo, JA, JA, JA, pa JA je već davnih dana svima upalo u oči te je jasno da on sam sebe vidi kao nekoga tko je najljepši, najpametniji, najsposobniji, najseksipilniji itd., itd., a osim toga on ne da samo misli kako je on u svemu NAJ nego misli i da je JEDINI. Dakle, stvar je po tom pitanju posve jasna, gradonačelnik Zagreba i Veliki vođa stranke MB 365 je teški psihički bolesnik, a ne nekakav LIDER kakvim on sam sebe vidi i drži, na kraju krajeva to se ponajbolje vidi već i po nazivu stranke, MILAN BANDIĆ 365.

Više:  AFERA "ŠPIC - PAPAK" OVOGA JE TJEDNA ZA VLADAJUĆU ELITU ODRADILA IZVRSTAN POSAO. U NJENOJ SJENI VLADAJUĆI SU NAS SVE UČINILI JOŠ SIROMAŠNIJIMA.

You may also like

PODRŽITE NAS