MINISTAR KRSTIČEVIĆ JE PROŠLOST ALI OSTAVKE BI TREBALI PODNIJETI SVI IZ DRŽAVNOG VRHA NA ČELU S PREMIJEROM A. PLENKOVIĆEM I ONOM KOJU NAZIVAMO “TO”!

Nakon što su u javnost procurili novi dokazi da ministar obrane u Vladi RH Damir Krstičević laže kada tvrdi da nije znao ni za kakve dokumente i upozorenja od strane SAD-a da Izrael nema niti će imati dozvolu za prodaju vojnih zrakoplova F – 16 Barak Hrvatskoj pitanje samo još što bi se uopće još trebalo dogoditi pa da Krstičević podnese ostavku?
Vjerojatno ništa jer što god još da se dogodi Krstičević evidentno nema osjećaj moralne i političke odgovornosti da bi podnio ostavku, kao uostalom niti bilo tko drugi iz hrvatske političke elite, te je tako njegova ostavka moguća samo u slučaju da ga na nju prisili premijer RH Andrej Plenković koji bi, kada bi i on sam imao trunke osjećaja moralne i političke odgovornosti, ostavku podnio i sam.
Još krajem prošle godine napisao sam jedan tekst u kojemu sam već tada zaključio, a kod te tvrdnje stojim i danas, da zbog propalog posla i blamaže oko kupovine izraelskih F – 16 Baraka mora i treba pasti kompletan državni vrh, od one koju nazivamo „TO“ jer je sve o svemu morala znati budući da je ujedno i vrhovna zapovjednica oružanih snaga, ministar obrane u Vladi RH Damir Krstičević koji je u cijelim razgovorima i pregovorima imao najveću ulogu te premijer RH Andrej Plenković koji je također sve o svemu morao znati jer ukoliko nije upitno je na temelju čega je donosio odluke oko kupovine, a osim toga ova zemlja i ovaj narod plaćaju ga da takve stvari zna umjesto da se stalno pravi Tošo, dakle, ukoliko tvrdi da ne zna onda ne radi svoj posao.
Za očekivati je da će nakon što su u javnost iscurili novi E – mailovi koji dokazuju da je Krstičević cijelo vrijeme lagao, a laže i sada, premijer Plenković žrtvovati samo njega jer, pa to je već odavno poznato, Plenki bi žrtvovao i rođenu mater samo da zadrži stečenu poziciju i nastavi služiti inozemnim nalogodavcima uništavajući i dalje zemlju i njene građane jer očito je da su mu njegovi osobni interesi svetinja. Pritisak medija, oporbe i javnosti iz dana u dan je sve veći i premijer će povući potez kojega je povukao i u proljeće kada je žrtvovao Martinu Dalić, pa tako već sada mogu reći da je Krstičević prošlost, no, po meni to nije dovoljno, naime, stajališta sam da ga treba optužiti i sudski procesuirati jer je svojim lažima zemlji nanio financijsku štetu ali i sramotu u cijelom svijetu.
Na kraju ću još jednom ponoviti i ono što sam već ranije napisao u ovome ali i u dva teksta tijekom posljednjih mjesec dana, ostavke bi trebali podnijeti svi, kompletni državni vrh na čelu s premijerom Andrejom Plenkovićem i onom koju nazivamo „TO“.
Naravno, podrazumijeva se da bi ih nakon toga zbog laži i obmanjivanja te nanošenja sramote zemlji sve trebalo uhititi i procesuirati ali tako nešto u Hrvatskoj se još jako, jako dugo neće dogoditi niti to možemo očekivati.

Više:  ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA HDZ JE USTROJENA PO MAFIJAŠKIM ZAKONIMA I POŠTUJE NJIHOVE KODEKSE ČASTI I PONAŠANJA, PA TAKO I "OMERTU"!

You may also like