MINISTAR SMRTI PO PRAVILIMA I ZAKONIMA STRUKE, MILAN KUJUNDŽIĆ TREBAO BI PODNIJETI OSTAVKU ZBOG VJERSKOG FANATIZMA I MALTRETIRANJA NEISTOMIŠLJENIKA SVOJIM VJERSKIM UVJERENJIMA!

Jučer sam pisao o doista kretenskim, idiotskim i moronskim izjavama pojedinih ministara u Vladi RH kojoj je na čelu premijer Andrej Plenković i moram reći da sam tom prigodom izostavio mnoge od njih koje sam možda i trebao navesti, no, većina je čitatelja shvatila ono na što sam htio ukazati i upozoriti u tom tekstu te je samim tim i ono što sam tom prigodom napisao i naveo bilo sasvim dovoljno kako bi mnogi shvatili razliku između inteligentnih zločinaca koji nas gotovo tri desetljeća pljačkaju i otimaju sve što i gdje stignu te onih koji jednostavno između ušiju imaju propuh koji puše jačinom najžešće orkanske bure.
Danas ću samo kratko nekoliko riječi napisati o ministru smrti po pravilima i zakonima struke u Vladi RH, pogađate, Milanu Kujundžiću.
Naime, ako bilo tko u Vladi RH treba po hitnom postupku podnijeti ostavku ili iz nje biti izbačen onda je to upravo on i to ne samo zato što se radi o neusporedivo i bez ikakve sumnje najnesposobnijem ministru kojega je Hrvatska ikada imala nego i stoga što se radi o vjerskom fanatiku koji svojim vjerskim uvjerenjima maltretira javnost.
Njegove izjave tipa; „U bolnicama je jedan svećenik puno potrebniji nego dvadeset doktora.“, ili pak najnovija u kojoj novinarke upućuje na molitvu, a nije mu prvi puta da ljude poziva javno na molitvu, doista se ne mogu nazvati nikako drugačije nego kretenskim, idiotskim i moronskim, a onoga koji ih tako učestalo daje poput ministra smrti po pravilima i zakonima struke jednostavno nikako drugačije niti ne možemo nazivati nego totalnim glupanom, kretenčinom, idiotom i morončinom na kub.
Ta kreatura od, navodno ljudskog bića, nikako da shvati da njegov posao nije širenje katoličkog nauka nego nešto posve drugo, u ovom slučaju organiziranje što kvalitetnijeg i učinkovitijeg liječenja i zbrinjavanja oboljelih od raznih bolesti.
Umjesto toga on uporno širi svoja vjerska uvjerenja te na taj način maltretira sve one koji nisu istih tih vjerskih uvjerenja što samim tim znači da ugrožava pravo drugih na različitost, dakle, izravno ugrožava ljudska prava i slobode svih onih koji nisu kršćani, poglavito katolici i stoga ga što prije treba maknuti s pozicije ministra.

Više:  DARUVARAC JE VEĆ ODAVNO MORAO BITI IZA REŠETAKA.

You may also like