Ministrica Žalac sada glumi žrtvu, baš kao i nedavno ona koju nazivamo “TO”. Puna nam je zemlja malenih čednih i nevinih maminih i tatinih djevojčica.

Gledajući i slušajući ministricu Gabrijelu Žalac ne mogu se oteti dojmu da je u Hrvatskoj zavladala nekakva čudna bolest koja se manifestira na način da svi oni koje se uhvati s rukama do lakata u pekmezu u određenom trenutku počinju glumiti malenu čednu i nevinu djevojčicu kojoj netko nešto podmeće, pa bismo svi mi onda trebali biti glupi kao Ava Karabatić i povjerovati u to da su sve one doista malene čedne i nevine djevojčice i da su zapravo žrtve koje bismo trebali razumjeti i sažaljevati jer one su zapravo drugačije i bolje od svih ostalih ali eto, nitko ih ne voli, pa im podmeću.
Nešto slično tome nedavno smo imali prigodu slušati i od one koju nazivamo „TO“, pa se iskreno nadam da nam ubuduće neće baš sve državne dužnosnice posegnuti za istim načinom opravdavanja svojih muljaža i ostalih ekshibicija i laži.
Da se i osobno u svom privatnom životu nisam susreo s osobom za koju sam doista mislio da je drugačija i bolja od svih ostalih te da doista nisam vjerovao da je ona baš onakva kakvom se predstavlja, malena čedna i nevina mamicina i taticina djevojčica koja eto nema sreće i žrtva je raznih životnih zbivanja i okolnosti te da se kasnije nije pokazalo da je zapravo posve suprotno od svega onoga u što sam vjerovao vjerojatno bih nasjeo i na umiljavanje i suze te evidentne laži ministrice Žalac, no, jesam, susreo sam osobu koja je po gomili tajni i laži u koje se uplela čak i puno gora od ministrice te tako znam da se proteklih desetak dana i ministrici dogodilo upravo to, zaplela se u gomilu svojih laži i sada više ne zna kako da se iz tih laži iskobelja, a upravo to se zapravo kod onih koji toliko lažu vrlo često i događa.
Prvo trebamo razjasniti jednu stvar, ukoliko je ministrica Žalac u pravu i ukoliko joj, kako ona tvrdi, netko podmeće, onda se zapravo ne radi o podmetanju nego razotkrivanju jer podmetanje je nešto posve drugo. Podmetanje je kada vam netko radi o glavi lažnim informacijama i dokazima, a ovdje se ne radi ni o kakvim lažnim stvarima nego evidentnim muljevinama u koje se ministrica uplela te sada laže sve u šesnaest ne bi li se nekako iskobeljala iz nastalih problema i što ona više laže istina sve više izlazi na površinu.
Dakle, nema podmetanja nego se radi o razotkrivanju, a tko i zbog čega razotkriva mutnu pozadinu rada i djelovanja ministrice Žalac tek će se čuti i vidjeti, no, barem je tu ministrica vjerojatno u pravu i govori istinu jer, iza toga razotkrivanja vjerojatno stoji netko iz Zločinačke organizacije HDZ-a kome ona iz nekog razloga smeta.
Bilo kako bilo i radilo se tu o unutarstranačkom obračunu iz ovih ili onih razloga jedno je posve jasno, ministrica Žalac mora otići iz Vlade RH jer je stvar otišla predaleko i iz dana u dan na vidjelo izlaze stvari koje polako postaju neugodne za premijera Andreja Plenkovića, Vladu RH ali i HDZ, a s tim se slaže i bivša premijerka i predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor koja kaže;
“Teško da bi ona bila ministrica zadužena za takav posao u mojoj Vladi, po zapovjednoj odgovornosti pokazuje se da Žalac nije uspješna kao što se želi prikazati. Moguće je da će je predsjednik Vlade štititi do posljednjeg dana i čekati da se sve slegne, što je moguće jer se u Hrvatskoj sve slegne za 10 dana. To bi mogao raditi jer je ona njegova kandidatkinja i ona mu je beskrajno lojalna. Uvijek se u obrani svakog ministra postavlja kao da se napada njega”, zaključila je Kosor.

Više:  SAMOSTALNO BAULJANJE HRVATSKOM POLITIČKOM SCENOM STRANAKA LJEVICE I CENTRA IDE NA RUKU ZLOČINAČKOJ ORGANIZACIJI HDZ-u!

You may also like