MISLAV BAGO SINOĆ JE POKUŠAO OTVORENO DISKREDITIRATI IVANA VILIBORA SINČIĆA I ŽIVI ZID!

Da se odmah na samom početku razumijemo i budemo posve jasni; Mislav Bago u sinoćnjem je intervjuu u Dnevniku NOVE TV na sve moguće načine pokušao diskreditirati svog sugovornika, predsjednika Živog zida Ivana Vilibora Sinčića ali i cijeli Živi zid.
Zašto je to Bago učinio doista mi nije jasno. Naime, Bago jest poznat po tome da nije tip poltronskog novinara koji sugovornike pita samo ono što im odgovara, ne, za Bagu se to ni u kojem slučaju ne može reći, naprotiv, često puta je vrlo agresivan i insistira da sugovornici odgovore na postavljena pitanja, a ne da se izvlače iz nezgodnih situacija raznim spinovima, protupitanjima i ostalim smicalicama kojima se političari obično služe kada im se postave nezgodna pitanja na koja ne žele dati izravne odgovore.
U ovom slučaju Bago je dobio izravan odgovor i uopće mi nije jasno što je želio postići time što je nastavio dalje guliti taj krumpir zvan cijepljenje. Naime, Sinčić je bio posve jasan, cijepljenje treba biti osobni izbor i on je svoju djecu cijepio, dakle, to je bio njegov osobni izbor. Bago je taj potez Sinčića čak u jednom trenutku nazvao licemjernim, no, osobno tu ne vidim nikakvog licemjerja jer, kako je i sam Sinčić rekao, radi se o osobnom izboru.
Dakle, osobnog sam stava da je Bago iz nekih samo njemu znanih razloga na tom pitanju želio diskreditirati Sinčića i prikazati ga kao licemjernog lašca iako je svakom iole normalnom čovjeku posve jasno da o tome nema niti govora.
Bago je i u nekim drugim trenucima tog intervjua pokazivao poprilične znakove nekakve netrpeljivosti prema Sinčiću i Živom zidu pokušavajući omalovažiti rezultate ankete po kojoj je Živi zid sada vodeća oporbena snaga u zemlji, pa se čak na trenutke ponašao i prilično omalovažavajuće prema svemu onome što stranka zastupa i čime biračko tijelo želi privući na svoju stranu kako bi dobili još veću podršku i potporu te dodatno poboljšati rejting kod građana za provođenje svog plana i programa.
Sve u svemu takvo ponašanje od strane Bage sinoć mi osobno baš i nije leglo jer novinar njegovoga kalibra morao bi biti puno objektivniji što on sinoć svakako nije bio, a ukoliko on sam ne razumije što znači osobni izbor onda moram reći i napisati da je glup..

Više:  Pa rekla sam da nisam rekla to što sam rekla! Ma dajte, pa do kada ćemo se lagati?

You may also like