Najnoviji susreti s letećim tanjurima iznad Irske, Kazahstana i Sibira „Drago mi je da nisam jedini očevidac tog NLO-a”, kaže pilot nakon bliskog susreta s letećim objektom

Nekoliko pilota različitih aviokompanija vidjelo je neidentificirane leteće objekte na nebu iznad Irske. Snimke razgovora između pilota i kontrolora zračnog prometa dostupne su na YouTubeu. Ispod je prvi video:

NLO-i, prema svjedocima, kretali su se „astronomskom brzinom”. Pilotkinja zrakoplova British Airwaysa koji je letio iz Montreala ka Londonu kaže: „Pojavio se s lijeve strane i odletio u pravcu sjevera”. Prema njenom opisu, objekt je izgledao kao vrlo jarka svjetlost brzog gibanja, a onda je naglo nestao.

Njezin kolega, pilot aviona Virgin Airlinesa na letu iz Orlanda ka Manchesteru, slaže se s njenim opisom. On je vidio nekoliko svjetlećih objekata koji su se kretali istom putanjom. Izgledalo je, kaže taj pilot, kao da meteor ulazi u atmosferu našeg planeta.

Dakle, poruka o neidentificiranom objektu došla je ne samo od jednog očevica. „Drago mi je da nisam jedini koji je vidio taj leteći objekt”, rezimirao je pilot svoje dojmove.
Ranije, ruski portal Pravda.Ru izvijestio je o padu NLO-a na teritoriju Kazahstana, što su snimili tamošnji žitelji, te o zapažanjima jednog sibirskog istraživača koji je, gledajući snimke s jedne svemirske postaje, otkrio golemi NLO u blizini Zemlje – vidljiv samo iz svemira.

Izvor:

nexus

Više:  Na Kaliforniju se vrši napad DEW-ovima, tvrdi američki alternativni portal

You may also like

By 
error: Spectatorblog !!