NAKON KREŠE BELJAKA DALIJU OREŠKOVIĆ NA SURADNJU POZVAO I BEUS RICHEMBERG.

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak bio je jedan od prvih koji je čestitao Daliji Orešković na osnivanju stranke te je otvoreno pozvao na suradnju zaključivši kako im se poklapaju interesi i programi, a isto je u ime još jedne od članica Amsterdamske koalicije, „GLAS-a“, učinio i Goran Beus Richemberg.
Za očekivati je da će isto učiniti i ostale stranke članice Amsterdamske koalicije što samo dodatno potvrđuje moje pretpostavke i prognoze da će Dalija Orešković oko sebe okupiti širi spektar stranaka, od centra i ljevice ali i dobar dio članova SDP-a u čijim facebook grupama joj također daju bezrezervnu podršku što svakako ne ide na ruku trenutnom vodstvu te stranke i njihovom predsjedniku Davoru Bernardiću budući da je nedavno i D. Orešković odbila suradnju sa SDP-om kao u ovom trenutku najnepoželjnijom udavačom na hrvatskoj političkoj sceni.
Ciljevi D. Orešković su već duže vrijeme svima poznati i osobno sam ih već nekoliko puta naveo, istaknula ih je i ona sama u svom jučerašnjem posjetu Lici, a kako su se stvari već na samom početku počele odvijati nesumnjivo je da će na Parlamentarnim izborima imati veliku podršku kako od strane oporbenih stranaka tako i građana te već sada tvrdim da će biti vrlo ozbiljna prijetnja HDZ-u i jedna od najozbiljnijih kandidatkinja za premijerski tron ali o tome ću nešto opširnije pisati tijekom slijedećih dana budući da se na hrvatskoj političkoj sceni, što javno, što iza kulisa, posljednjih dana događaju vrlo zanimljive stvari koje će vjerojatno imati veliki utjecaj i na planove D. Orešković i stranke „START“.

Više:  Milanka Opačić i Siniša Varga samo su još jedan dokaz da su pripadnici političke elite u ovoj zemlji društveno i moralno dno.

You may also like