NE MIRUJE Đakićev sin nastavio s provokacijama na svom Facebooku, dobio i prijetnje smrću

Jučer je završeno ročište u Bjelovaru. Sin Jospipa Đakića, Ivan Đakić pušten je na slobodu. Određena mu je mjera opreza i mora se javljati sudu.

“Meni je žao što se to tako dogodilo, ali eto, svi griješimo. Da nisam to ja objavio, nego netko drugi, vi ne bi digli prašinu, tako da eto”, kazao je Đakić nakon izrečenih mjera.

No, Ivan Đakić nastavio je s provokacijama na svom Facebook profilu. Sinoć je opet komentirao sliku koju je objavio.

Naime, njegovu cover fotografiju na Facebooku na kojoj su dva skupocjena automobila komentirao je Ivan iz Splita koji mu se predstavio kao kolega iz HDZ-a. Sada već bivši kolega ako uzmemo u obzir da Ivan Đakić više nije član stranke.

“Nisi ti za Audia ti si tikva za Merđu. Pozz od Brata iz HDZ-a Split. Dobro si Srbadiji čestita ko ih j…”, napisao je Ivan iz Splita.

“Pozdrav brate, živi!”, napisao mu je mlađi Đakić. Još k tome, da potvrdi da se slaže s tezom o tome da je “dobro Srbadiji čestita”, Đakić je komentar i lajkao. Komentar je ubrzo izbrisan.

S druge strane mladi Đakić je na svom Facebook profilu objavio i prijetnje smrću koje je dobio zbog objave ustaše s odrubljenom srpskom glavom.

Tako mu je netko s profila ‘Slavonija iznadsvega’ napisao:

“Necovjeku to je domace stanovnistvo to je nihovo vjecno ognjiste, a ja bih tebi isto to cinio sve i na kraju te probudio iz tog sna i pitao: uhvatio bih ti djete za noge i udario o zid kao macku, silovo bi ti majku, cerku i zenu, iizvadio bajonetom iz stomaka tvoje zene ili cerke , rezao genitalije . Poklo tvoju familiju i da ti to gledas . Ostavio bih ih mjesecima naravno i tebe na kisi i snjegu bez jela na otvorenom. Pa bih te pitao za zdravlje. Da su poslje rata isto toliko pobili ne Slavonaca ne Dalmatinaca ne Istrana nego samo Hrvata vas vise nebi ni bilo, a ni nema vas puno. Trebao bi ici na psihicko ljecenje i na terapiju za zlocince Natjerao bih vas mjesecima da gledate zlocine koji su ucinili vasi istomisljenici. Ili bih vam operirao mozak na tom dijeli i ugradio cip ljudskosti, ako opce moze u vasoj glavi to postojati.
slugo imbicilna nikad nece evoluirati, ostat ces bolesnike kojeg ce moci uvijek podkupiti, ucjeniti.
TEBE MAJMUNE TRENA TERAPIRAT i takve kao ti I; Moli boga da nedodje do rata …”, napisano je.

Više:  IPAK SE MOŽE Zbog pritiska medija Daruvarac osuđen u rekordnom roku, dobio 5 godina zatvoraIzvor:

paraf

You may also like