NEMA SUMNJE, GRAĐANI POLAŽU VELIKE NADE U D. OREŠKOVIĆ.

Bez ikakve sumnje Dalija Orešković trenutno je jedna od najvećih političkih zvijezda u zemlji i uživa sve veću podršku kod obespravljenih, prevarenih, osiromašenih, porobljenih i opljačkanih građana, poglavito onih koji su svjesni tko je glavni krivac što se u takvoj situaciji uopće i nalaze.
Izjave D. orešković o HDZ-u kao Zločinačkoj organizaciji koja pod svojom okupacijom drži sve državne i javne institucije, pa samim tim i cijelu zemlju, sasvim sigurno su doprinijele toj njenoj popularnosti i donijele joj toliku podršku kod građana u kojima je ona s druge strane upravo takvim izjavama probudila novu nadu da se još uvijek u ovoj zemlji nešto može promijeniti na bolje.
„Ja ne želim popraviti HDZ, ja ga želim razmontirati.“, kaže D. Orešković koja bez ikakve sumnje jako dobro zna iz kojih je to razloga za ovu zemlju i narod dobro i nužno potrebno i zapravo je prava šteta što isto to nije pokušao napraviti bivši premijer RH i predsjednik SDP-a Zoran Milanović jer već tada je bilo posve jasno da HDZ doista jest Zločinačka organizacija koja Hrvatsku uništava i rasprodaje, a nad vlastitim narodom čini očevidni genocid.
Ništa blaža D. Orešković nije niti prema predsjednici RH Kolindi Grabar Kitarović koju nemilice kritizira i ismijava u svakom svom javnom istupu što joj također donosi velike plusove kod svih onih građana koji su Grabar Kitarović od samoga početka vidjeli upravo onakvu kakva ona doista jest, tipična balkanska kafanska pevaljka, koja je i unatoč svojoj izvrsnoj glumi, kurtoaznim osmjesima i lijepim riječima upravo to i ništa više od toga, jednostavno jedna raspuštena, razularena i raskalašena primitivka koja prečesto nije u stanju kontrolirati svoje ponašanje i postupke, a sve što radi čisti je populizam i samopromidžba kojoj je jedini cilj osobni probitak i korist.
D. Orešković ne štedi ni državne institucije, prije svih pravosuđe, za koje tvrdi da je pod okupacijom Zločinačke organizacije, HDZ-a, već desetljećima, kao što su uostalom i sve ostale te tvrdi da se Hrvatska pravno raspala.
Ovih dana D. Orešković mrtvo je hladno odbila i suradnju sa SDP-om koju joj je ponudio predsjednik stranke Davor Bernardić, uz obilje privilegija, čime je pokazala da ima svoj stav, principe i da si ne dozvoljava da je netko kupi primamljivim ponudama koje bi joj osigurale visoka primanja i lagodan život, vjerojatno procjenjujući da ovakav SDP kakav je sada u ovom trenutku ne bi doprinio provođenju u djelo planova i ideja koje ona sama ima i želi provesti, štoviše, vjerojatno je procijenila da bi joj suradnja s ovakvim SDP-om samo štetila, što držim realnim razmišljanjem i stavom budući da sam i sam istoga mišljenja.
Ono što u političkom angažmanu D. Orešković možda ipak još uvijek nedostaje jest suradnja sa sucem Mislavom Kolakušićem i njegovim pokretom za borbu protiv korupcije, no, osobno vjerujem kako će u određenom trenutku i do te suradnje doći, štoviše, mišljenja sam da će ona biti neminovna kako bi se uopće i moglo ostvariti sve ono što ona i on planiraju.

Više:  HDZ JE STVORIO KAOS I U NJEMU SE ODLIČNO SNALAZI!

You may also like

By 
error: Spectatorblog !!