NETKO SE PRODA ZA “KITU” ALI IMA I ONIH KOJI NASJEDNU NA “KLIP”.

Nekom je za nešto dovoljna „KITA“,…, cvijeća, a nekome je za isto to potreban barem „KLIP“,…, kuhanoga kukuruza, sve to ovisi tko što i kome nudi ali na što pri toj ponudi misle.
Bivša ministrica u SDP-ovoj Vladi Rh predvođenoj Zoranom Milanovićem i članica SDP-a gotovo 30 godina nakon što je izišla iz SDP-a kao nezavisna zastupnica u Hrvatskom saboru se priključila klubu Milana Bandića. Za to je dobila samo „KITU“,…, cvijeća, barem koliko se u javnosti zna.
O tom prelasku Opačićke u Bandićev klub piše se već desetak dana, no, tek danas je to postalo službeno te će tako žena koja u svom životu nikada ništa nije radila osim što se bavila zanašanjem testisa svojim velikim vođama, prvo Ivici Račanu, pa zatim Zoranu Milanoviću u kaosu koji se odvija u redovima SDP-a od samoga je početka odbila iste zanašati i aktualnom predsjedniku Davoru Bernardiću te ju je vrlo brzo na svoju stranu, već spomenutom „KITOM“,…, cvijeća, privukao Milan Bandić.
Tako je Milanka prihvativši tu Milanovu „KITU“,…, cvijeća, vjerojatno sebi osigurala barem još malo nerada i političkog laprdanja ali i nastavak političke karijere, vjerojatno do mirovine, a samim tim i sve one privilegije i beneficije koje uza sve to idu i na koje je ona u svojoj, sada već dugoj, političkoj karijeri navikla.
Ukoliko uzmemo u obzir činjenicu da u toj svojoj političkoj karijeri Milanka nije napravila ama baš ništa pretjerano pametno i korisno za Hrvatsku i njen narod, osim već gore spomenutih zanašanja testisa velikim vođama, svakako će biti zanimljivo pratiti kako će i za koje prijedloge sada dizati ruku u sabornici budući da je prešla u klub koji izravno podupire aktualnu vlast na čelu sa Zločinačkom organizacijom HDZ-om protiv kojih i kojega se tijekom cijele svoje političke karijere borila, no, vjerojatno će se i to vrlo lako moći riješiti nekom „KITOM“ ili „KLIPOM“, opet to sve ovisi o tome tko što i kome, pa i u kojoj situaciji nudi kao i o tome što tko od njih pod tom ponudom misli i podrazumijeva.
Bilo kako bilo i bilo što god bilo ali kako god okreneš opet se sve vrti oko tih već toliko puta spomenutih „KITA“ i „KLIPOVA“, što god da se iza njih uistinu krilo.

Više:  ZA SPAS HRVATSKE NUŽNO JE UJEDINJENJE KOMPLETNE OPORBE!

You may also like

By 
error: Spectatorblog !!