Njihove su potrebe najvažnije, nikako ne one same države i njenih građana i naroda!

Da su u Hrvatskoj najvažnije potrebe političara, a ne potrebe same države i naroda vladajući su najbolje pokazali donošenjem novoga zakona po kojemu će u kampanji za izbore ubuduće moći potrošiti 4 milijuna kuna umjesto dosadašnjih 1,5, jer, kako oni kažu, njima je to potrebno i kada njima nešto treba onda je to jednostavno tako, uzmu koliko im treba plus ono što nije neophodno nužno ali dobro im dođe i svi mi to lijepo šutke platimo i nastavimo propadati i gladovati.
Članovi MOST-a dva su se dana grčevito borili i na kraju očekivano izgubili iako je i maloj djeci jasno da je zakon izglasan kako bi članovi Zločinačke organizacije HDZ-a kroz izbornu kampanju oprali pokradene milijune na što su ukazali čelnici gotovo svih oporbenih stranaka koji su svi bili protiv donošenja ovoga zakona, no, vladajuća većina u Hrvatskom saboru je čvrsta i stabilna, a još čvršćom i stabilnijom ju čine i bivši SDP-ovci koji sada bez imalo srama glasuju za sve ono što predloži Vlada RH.
“Moj je interes da hrvatski građani čuju, vide i znaju što je Europa.”, rekao je premijer RH Andrej Plenković obrazlažući i opravdavajući donošenje ovoga zakona, a ujedno je time pokazao što misli o građanima ove zemlje jer po tome što je izjavio očigledno misli da smo svi mi doista glupa, tupa i neupotrebljiva „stoka sitnog zuba“, malene blentave i blesave ovčice koje samo bauljaju kroz život, doslovce narod koji ništa ne vidi, ne čuje i ne zna, pa njemu i njegovoj zločinačkoj hordi trebaju milijuni kako bi nam oni tako pametni, sposobni i sveznajući do najsitnijih detalja sve to objasnili.
Na sve te Plenkovićeve pojasnice i objašnjenja možda je ponajbolje na svom facebook profilu odgovorio predsjednik HSS-a Kreško Beljak koji je i inače trenutno jedan od najoštrijih i najžešćih kritičara aktualne vlasti i svih njihovih financijskih te svih drugih ekshibicija. Beljak je kao i obično bio kratak, izravan i posve jasan;
„Jako dobro mi čujemo, jako dobro vidimo i jako dobro znamo što je to Europa!
Napokon, pa nismo baš svi gluhi, slijepi i “oni treći”, HDZ-ovi birači!
Samo, to što vi premijeru radite od Hrvatske, niti ne zvuči, niti ne izgleda, niti ima ikakve veze s civiliziranom i naprednom Europom.
Raspišite izbore, jedino to se još od vas očekuje, za sve ostalo se nemojte više truditi. Hvala.“.
Potrebama Zločinačke organizacije HDZ-a za još većom potrošnjom proračunskih sredstava u prilog ide i porast hrvatskog kreditnog rejtinga, što obično ponajviše raduje ministra financija Zdravka Marića jer, eto, moći ćemo se povoljnije zaduživati, a to je i sve što o financijama ova Vlada i sam ministar Marić i znaju, zaduživati se do besvijesti.
Sada kada nam je to omogućeno za očekivati je kako će njihove potrebe (čitaj – potrebe Zločinačke organizacije HDZ-a i općenito političara te neizostavno Crkve u Hrvata te one ŠPICbosanske) dodatno porasti, a kako sam već napisao, u ovoj zemlji najvažnije su upravo njihove potrebe, nikako ne one same države i njenih građana i naroda.

Više:  Strah i potreba za dodvoravanjem i ulizivanjem premijeru doveli su do nepotrebnog uhićenja i ugrožavanja ljudskih prava i sloboda. Pojmovi poput demokracije i ljudskih prava i sloboda u Hrvatskoj su nepoznanica.

You may also like